micmal Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Matylda..., Matylda... od razu jak słyszę to imię, to słyszę piosenkę chyba Harry Belafonte ją śpiewał . Model na przywrócenie chęci do modelarskiego życia (bo coś lenia mam ostatnio ) Malowany Tamką, foltry Miga, łoś z AK. I teraz oleje, malowanie pierdołek, obicia, praca z kalkami itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Jak na przywrócenie chęci to początek lepszy być nie mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Bardzo dobrze zapowiadający się powrót. Teraz tylko zrób ładnie, nieprzesadzone obicia i zacieki, a efekt końcowy będzie miodny Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Bardzo dobrze zapowiadający się powrót. Teraz tylko zrób ładnie, nieprzesadzone obicia i zacieki, a efekt końcowy będzie miodny Pozdrawiam Kornik Czołg służył jak sądzę w Afryce, przykurzenie piaskiem nie byłoby bardziej stosowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Oczywiście, że byłoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Bardzo ładny model wyszedł jak na przełamanie lenia Matylda w 1:48 chodzi za mną od dłuższego czasu. Wanna już plastikowa czy jeszcze stalowa? Jak się składało ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 JAk składalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 14 Lipca 2015 Autor Share Napisano 14 Lipca 2015 Jak na przywrócenie chęci to początek lepszy być nie mógł. Dzięki Teraz tylko zrób ładnie, nieprzesadzone obicia i zacieki Będzie i jedno i drugie. przykurzenie piaskiem nie byłoby bardziej stosowne? Piasek mile widziany, pewnikiem siępojawi. Matylda w 1:48 chodzi za mną od dłuższego czasu.Wanna już plastikowa czy jeszcze stalowa? Jak się składało ten zestaw? JAk składalność? Polecam Matyldę, przyjemność w składaniu, ot takiego klocki Lego. Wanna plastikowa. http://www.missing-lynx.com/reviews/48/tamiya32572reviewlp_1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Dzięki . Koniec urlopu, to i do tematu czas powrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Jest coraz ciekawiej, ale nie zapomnij też zapodać washa i wykończenia na brezenty na wieży. Teraz jest mega płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Obicia, brrr. Strasznie ich nie lubię robić. U ciebie wyglądają w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Bardzo mi się podoba, świetnie wygląda . Czy jest możliwość nawiercenia km-u wieżowego, to jedyne co rzuciło mnie się na oczy ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Jest coraz ciekawiej, ale nie zapomnij też zapodać washa i wykończenia na brezenty na wieży. Teraz jest mega płasko. Wash już był, ale w niektórych miejscach jeszcze poprawię. Pakunki mają tylko kolor bazowy właśnie będę je męczył Obicia, brrr. Strasznie ich nie lubię robić. U ciebie wyglądają w sam raz. Dzięki, też tego nie lubię brrr. Bardzo mi się podoba, świetnie wygląda .Czy jest możliwość nawiercenia km-u wieżowego, to jedyne co rzuciło mnie się na oczy ?. Dzięki . Pewnie, że jest możliwość nawiercenia km-u, przynajmniej spróbuję. To jest właśnie powód dla którego warto robić zdjęcia. Gapiłem się przecież na model, ale dopiero sam po zrobieniu fotek to zauważyłem, tak jak i brązową kropkę olejną po biedronce, której nie roztarłem i dopiero po fotkach poprawiałem (góra wieży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Sierpnia 2015 Share Napisano 8 Sierpnia 2015 Tiaaa, zdjęcia są bezwględne . Do tego oczy osoby drugiej, trzeciej, itd... . Nie zmienia to faktu, że model zrobiłeś świetny, a to tylko szczególik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Nie zmienia to faktu, że model zrobiłeś świetny, a to tylko szczególik . Dzięki Czołg chyba gotowy do odbioru. Teraz figurki, czekam na klamoty do jeepa i można pomyśleć o podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Fajnie wygląda, ciekaw jestem jaką podstawkę zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Jest naprawdę świetna. Udało Ci się wspaniale oddać "ciężkość" jej sylwetki To ulubiony czołg mojej żony i ona również bardzo kibicuje Twojej pracy. Czekamy na więcej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Fajnie wygląda, ciekaw jestem jaką podstawkę zrobisz I tu właśnie mam zonka, bo sam nie wiem co wybrać. Ale kupiłem dziś piaskowiec, więc znowu ściana (ale tym razem z piaskowca), albo kawałki piaskowca i fragment zbocza jakiegoś wadi. Jest dobrze. Dzięki Udało Ci się wspaniale oddać "ciężkość" jej sylwetki To ulubiony czołg mojej żony i ona również bardzo kibicuje Twojej pracy. Dzięki. O to właśnie mi chodziło, żeby uchwycić tę "ciężkość" i wethering tak zrobić, aby to podkreślić. Podziękowania i ukłony dla małżonki . Moja lepsza połowa wyjechała z młodszą pociechą, to staram się nadgonić tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Coś tam dłubię do scenki z czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 18 Października 2015 Autor Share Napisano 18 Października 2015 Coś tam podgoniłem. I jeszcze fotki pokręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Jak go jeszcze kurzem obsypiesz to będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Piękny Jeep. Jest ślinotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi