JanuszF Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Nowy Vickers od Camsa!!! Kolejny przyzwoity model (po FT-17 Menga i R35 HB) który można wykonać w polskich przedwojennych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 I w końcu się doczekałam tego pięknego Vickersa . Oczywiście tylko jedno słuszne malowanie Polskie. Myślę że ta firma wykona też inne pojazdy na tym podwoziu. Swoją drogą jestem ciekaw co jeszcze pokaże ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 19 Lipca 2015 Autor Share Napisano 19 Lipca 2015 Firma w założeniu miała robić tylko chińczyków. Jako pierwszy model wydali Vickersa A4e12 w chińskich barwach. Ale drugi to już była holenderska odmiana tego pojazdu . Tak więc przypuszczam, że i tutaj się nie ograniczą do chińczyka. Ciekaw jestem jak z poprawnością. Bodajże w Tajlandii zachował się jedyny Vickers w tej wersji, więc może być bardzo dobrze I ciekaw jestem jaka będzie reakcja HB? Być może niedługo będziemy mogli przebierać w 6-tonowych Vickersach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2015 Jest i polska wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 No i suuper, w końcu choć myślałem, że wypuści go Riich bo CAMs to ich marka - bierem 2 sztuki. Zrobię Vickersa E i 7TP Gąski Friuli, Wieża Armo, blaszki już czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Ale kiedy????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 No kidding man ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Wychodzi, że dalej obiecanki cacanki, a głupiemu... staje. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Wygląda obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Kolejny Vikers i to Polski ! ! ! Jeszcze tylko 7TP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Czekam kiedy będzie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 A w jakim sklepie internetowym jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Vickers 6-Ton Light Tank Alt B Late Production w/Interior nr katalogowy: CCA35011 skala 1/35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca Ciekawa niespodzianka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi