Sławekb Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Łoszek legancko wyszedł-delikatnie,naturalnie.......śmigłowiec prezentuje się już super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Szczególnie gustownie wyglądają łopaty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Września 2015 Autor Share Napisano 8 Września 2015 Szczególnie gustownie wyglądają łopaty ! Doszły kolejne smrodki mam nadzieje, że Ci się będą podobać choć w podobnym stopniu co łopaty Łoszek legancko wyszedł-delikatnie,naturalnie.......śmigłowiec prezentuje się już super Cieszę się że się podobywuje Samo działko to mały detal, więc się za niego wziąłem wraz z całą wnęką Otrzymałem od Stakora ciekawą dokumentację, to muszę się jej trzymać Założyłem uzbrojenie podwieszane... i mój "shark" zaczął od razu lepiej wyglądać ... zostały drzwiczki i okablowanie wirnika, i reflektory które ucierpiały w trakcie. Do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Nie wiem jak teraz wygladaja łopaty, bo ich na zdjeciu nie widać. Natomiast ja bym przetarł kadłub Filcem. Teraz jest troche za bardzo matowy chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Na 'żywo' wygląda REWELACYJNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 Na 'żywo' wygląda REWELACYJNIE! Miło mi to słyszeć dzięki. ...ta pierwsze koty za płoty, czyli model miał swoja publiczną premierę i jak na pierwszą opinie ... jestem mile zaskoczony Ale do końca jeszcze kilka detali Dziś doszły wirniki, choć raczej ich okablowanie. Muszę przyznać, że gra warta była świeczki trochę zyskał realizmu Przykre, ale czas kończyć pozostały drzwi do kabiny pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Cód miód Wygląda zarąbiście. BTW - teraz mam świadka, że oba wirniki kręcą się w tą samą stronę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 BTW - teraz mam świadka, że oba wirniki kręcą się w tą samą stronę ;P Nikt Ci nie uwierzy, on jest nie wiarygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Jak tak na koniec wygląda to miło kończyć, najgorsze jest to że jak widzę taki model to już szukam w necie takiego modelu do swojej szafy. Musze przestać przeglądać warsztaty i galerie bo mi karta kredytowa w końcu zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 Jak tak na koniec wygląda to miło kończyć, najgorsze jest to że jak widzę taki model to już szukam w necie takiego modelu do swojej szafy. Musze przestać przeglądać warsztaty i galerie bo mi karta kredytowa w końcu zniknie. ... o to to już zadbasz ale jak byś miał inny problem, to mogę Ci zrobić większa szafę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Jak tak na koniec wygląda to miło kończyć, najgorsze jest to że jak widzę taki model to już szukam w necie takiego modelu do swojej szafy. Musze przestać przeglądać warsztaty i galerie bo mi karta kredytowa w końcu zniknie. ... o to to już zadbasz ale jak byś miał inny problem, to mogę Ci zrobić większa szafę Pozdrawiam Teraz mi o tym piszesz - żona zamówiła mi dwa miesiące wstecz - szafy na modele w piątek będzie w domu wielkie montowanie i przesuwanie mebli w końcu modele znikną ze stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 Jak tak na koniec wygląda to miło kończyć, najgorsze jest to że jak widzę taki model to już szukam w necie takiego modelu do swojej szafy. Musze przestać przeglądać warsztaty i galerie bo mi karta kredytowa w końcu zniknie. ... o to to już zadbasz ale jak byś miał inny problem, to mogę Ci zrobić większa szafę Pozdrawiam Teraz mi o tym piszesz - żona zamówiła mi dwa miesiące wstecz - szafy na modele w piątek będzie w domu wielkie montowanie i przesuwanie mebli w końcu modele znikną ze stołu. Wiesz szafy, szafeczki to pikuś, można zrobić całe kompleksowe stanowisko do pracy Na wymiar i pod twoje preferencje ja robię właśnie takie nietypowe klimaty, często zamykane żeby nie "syfić na chałupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 No to sobie porozmawiamy - będziesz może w Łasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 No to sobie porozmawiamy - będziesz może w Łasku? Owszem, z kolegą Flachentym już w piąteczek jadymy rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 No to sobie porozmawiamy - będziesz może w Łasku? Owszem, z kolegą Flachentym już w piąteczek jadymy rano Proszę z kolegą Flachentym miałem spotkanko wczoraj w wątku już nie brudzę odezwę się w Łasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 No to sobie porozmawiamy - będziesz może w Łasku? Owszem, z kolegą Flachentym już w piąteczek jadymy rano Proszę z kolegą Flachentym miałem spotkanko wczoraj w wątku już nie brudzę odezwę się w Łasku. Wiem Do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Model EXTRA-KLASA.......wirniczki super wyszły,takie suptelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 czekam na galerię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 No czas goni nie ubłaganie Drzwiczki dorobione i teraz to jakoś wygląda... Niestety to już koniec, ale z braku czasu galerię, wraz zaległą galeria do AH-1F zrobię po weekendzie A na razie, taki mały przedsmak Dziękuje wszystkim udzielającym się za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 ...ta firaneczka w oknie to z papieru toaletowego?.....bo kolorem mi przypomina? A tak poważnie,to super sprawa-świetne masz te śmigłowce.....jeszcze EC-135 i te poprzednie......cieszą nie??? ...czekamy zatem na galeryjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 NOOO!!! Magia mam nadzieje że oby dwa wiatraczki zobaczę w sobotę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Śliczne. Ja również chętnie obejrzę je dokładnie w Łasku. Z podstawkami wyglądają bardzo efektownie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Dziękować, dziękować Jak najbardziej zapraszam do obejżenia na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Kawał świetnej roboty i zarąbiste tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Prezentują się wspaniale! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi