Czesio Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam To i ja wystartuję w konkursie, w końcu będę miał motywację by coś zrobić Kocurka robię w wersji B, z dywizjonu VF74, lotniskowiec USS Saratoga. Model dostałem od kolegów z grupy TomcatSky i mam nadzieję że będą się udzielać w wątku Będzie on wyglądał mniej więcej tak : Model jest stosunkowo nowy, detal ładny, mam nadzieję że nie będzie z nim żadnych problemów. Z dodatków użyję tylko masek do oszklenia, oraz tego co zrobię sam. Właśnie uruchomiłem własnoręcznie zbudowaną drukarkę 3D więc może się do czegoś przyda ;) A jaki związek z zimą ? A no, oczywiście jest to jeden z najpopularniejszych samolotów Zimnej Wojny. W dodatku latał nim Iceman w Topgunie https://www.youtube.com/watch?v=58QOBqAWNzE Jak już przy muzyce jestem, to dziś kupiłem sobie też , od razu się robić zachciało ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 2 Września 2015 Ja widzę Icemana w kokpicie lub obok (najlepiej by było) dał byś radę??? pozdrawiam Chrsitian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Na kocura zawsze chętnie popatrzę, przyłączam się do oglądających i powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Powodzenia Daniel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Jeśli TopGun to tylko to: Powodzenia w konkursie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 To lepiej nie pokazuj, po co Ci takie ryzyko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Jak chcesz to mam ten zestaw http://www.plasticsoldierreview.com/review.aspx?id=892 Mogę ci wysłać figurę pilota z kaskiem w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Pokazałbym Wam moją wariację na temat Top Gun, ale nie wiem, czy mi jej admini nie wyniosą na Facebooka. To lepiej nie pokazuj Ja widzę Icemana w kokpicie lub obok (najlepiej by było) dał byś radę??? Jak chcesz to mam ten zestawhttp://www.plasticsoldierreview.com/review.aspx?id=892 Mogę ci wysłać figurę pilota z kaskiem w ręce. Mam ten zestaw, ale dzięki ! Co prawda ja mam ten w różowym pudełku, zamiast holownika jest wóz strażaków. Pilot będzie stał koło maszyny, a jak wózek się uda przerobić (muszę trochę poszperać w necie) to będzie też podpięty wąż ze sprężonym powietrzem do rozruchu. A tymczasem wydłubałem kokpit. Od siebie dodałem pasy, uchwyty katapulty, spadochron pilot (na górze fotela) oraz przełączniki. Przełączniki co prawda bardzo nie w skali, ale bez nich jest bardzo biednie (Hb nawet kalek nie dał) a na żywo wyglądają całkiem fajnie, i to jest dla mnie najważniejsze Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Podoba mi się , jak się wszyscy starają uatrakcyjnić warsztaty. Naprawdę fajnie się je ogląda z tymi wszystkimi dodatkami. Wplecenie filmików z Top gan to super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Fajny temat Zróżnicuj może trochę pokrowce tylnego pulpitu (ten po lewej stronie, od drabinki, szybciej się zużywał i był wymieniany) a pokrowiec na przedniej osłonie tablicy przyrządów maźnij kolorkiem. Źródło: http://www.cybermodeler.com/aircraft/f-14/pages/kzoo_f-14a_02.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Tomcaty zawsze mi się podobały.Kibicuje i powodzenia.Pomysł z ''aice menem''-Zimowy .OK Bardzo inteligenty .Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Ja bym te "jeże" na panelach w kokpicie skasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi