Piecu_KP Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Albo jak piją wódkę z lodem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 23 Listopada 2015 Hehe - ale temat wam się jednak podoba :-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 No jak ma się nie podobać jak zawiera moją ulubioną jednostkę? ;) jest humvee, są goście w zielonych beretach to musi być impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Listopada 2015 Autor Share Napisano 23 Listopada 2015 No jak ma się nie podobać jak zawiera moją ulubioną jednostkę? ;) jest humvee, są goście w zielonych beretach to musi być impreza. To sie zabierz za tego Twojego ulubieńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Oj nie czas jeszcze i nie pora. Wolę podglądać Twoje zmagania, bo moje nawet w połowie nie są satysfakcjonujące. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 Trochę się opuściłem w zajęciach, ale inne ciekawe rzeczy w życiu mocno mnie zajęły. Czas do zakończenia goni, więc został weekend ten i kolejny na skończenie w terminie. W związku z kiepską pogodą i utrudnionymi warunkami foto- zdjęcia nie załączam, bo kompletnie nie wyszło. Pomalowałem i skończyłem jednego figuranta. Jutro rano postaram się wrzucić obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Trochę się opuściłem w zajęciach, ale inne ciekawe rzeczy w życiu mocno mnie zajęły.Czas do zakończenia goni, więc został weekend ten i kolejny na skończenie w terminie. W związku z kiepską pogodą i utrudnionymi warunkami foto- zdjęcia nie załączam, bo kompletnie nie wyszło. Pomalowałem i skończyłem jednego figuranta. Jutro rano postaram się wrzucić obraz. Działaj, działaj bo czekam na finał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Nie rób siary - założyłem się sam ze sobą, że zrobisz model w terminie Zamierzam wygrać zakład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Zapraszam do Galerii viewtopic.php?f=189&t=51973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Zacnie to wygląda. Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi