Super Moderator Reflect Napisano 23 Listopada 2015 Super Moderator Napisano 23 Listopada 2015 Hehe - ale temat wam się jednak podoba :-) Pozdrawiam Christian Cytuj
Piecu_KP Napisano 23 Listopada 2015 Napisano 23 Listopada 2015 No jak ma się nie podobać jak zawiera moją ulubioną jednostkę? ;) jest humvee, są goście w zielonych beretach to musi być impreza. Cytuj
makinen Napisano 23 Listopada 2015 Autor Napisano 23 Listopada 2015 No jak ma się nie podobać jak zawiera moją ulubioną jednostkę? ;) jest humvee, są goście w zielonych beretach to musi być impreza. To sie zabierz za tego Twojego ulubieńca. Cytuj
Piecu_KP Napisano 23 Listopada 2015 Napisano 23 Listopada 2015 Oj nie czas jeszcze i nie pora. Wolę podglądać Twoje zmagania, bo moje nawet w połowie nie są satysfakcjonujące. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj
makinen Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Napisano 12 Grudnia 2015 Trochę się opuściłem w zajęciach, ale inne ciekawe rzeczy w życiu mocno mnie zajęły. Czas do zakończenia goni, więc został weekend ten i kolejny na skończenie w terminie. W związku z kiepską pogodą i utrudnionymi warunkami foto- zdjęcia nie załączam, bo kompletnie nie wyszło. Pomalowałem i skończyłem jednego figuranta. Jutro rano postaram się wrzucić obraz. Cytuj
Skoren86 Napisano 12 Grudnia 2015 Napisano 12 Grudnia 2015 Trochę się opuściłem w zajęciach, ale inne ciekawe rzeczy w życiu mocno mnie zajęły.Czas do zakończenia goni, więc został weekend ten i kolejny na skończenie w terminie. W związku z kiepską pogodą i utrudnionymi warunkami foto- zdjęcia nie załączam, bo kompletnie nie wyszło. Pomalowałem i skończyłem jednego figuranta. Jutro rano postaram się wrzucić obraz. Działaj, działaj bo czekam na finał. Pozdrawiam Cytuj
kubisz Napisano 12 Grudnia 2015 Napisano 12 Grudnia 2015 Nie rób siary - założyłem się sam ze sobą, że zrobisz model w terminie Zamierzam wygrać zakład Cytuj
makinen Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Napisano 20 Grudnia 2015 Zapraszam do Galerii viewtopic.php?f=189&t=51973 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi