Tenggeri Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Podoba mi się sylwetka tego pojazdu. A z tym pancerzem wygląda jeszcze lepiej. Będziesz go robił mocno utytłanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Raczej trochę przykurzonego - na początku warsztatu jest galeria którą się inspiruje. Sylwetka + ERA faktycznie jest supet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 27 Lutego 2016 Autor Share Napisano 27 Lutego 2016 Malowanie six color desert na płachtach maskujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Ładny wózek kolega zmalował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Gąski wstępnie zmalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Robisz taki wypaśny czołg a gąski gumowce ,zainwestowałbyś w gąsienice ogniwkowe od razu by lepiej wyglądało Te "czekoladowe ciastko" to kolega musi zdecydowanie poćwiczyć plamki są mniejsze i występują w grupach ,baza za ciemna, i nie widać "seledynowego" popatrz: http://www.usmilitariaforum.com/forums/index.php?/topic/14518-desert-storm-dcus/page-3 Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Sorki wielkie że post pod postem i że 2 razy wysłałem ale Internet mi się zaciął ,prośba do Admina o wywalenie jednego posta. Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Jak pomalowałeś gęsi? Całe na szaro i potem nakładki na czarno pędzelkiem, czy wyciąłeś jakąś maskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Uprzejmie dziękuję za rzeczowa krytykę. Gąski jeszcze przemyślę - wczesniej nie mogłem nic sensownego znaleźć (wszędzie były tylko wczesne). Teraz trafiłem na te - niestety niedostepne http://www.mojehobby.pl/products/M48-M60-Tracks-Late-Type-T-142.html (jakieś opinie?) kots gdzieś je widział dostępne? Co do malowania kamo na płachtach - malowałem to pierwszy raz w życiu. Wyświetliłem sobie schemat na monitorze i próbowałem zmalować coś podobnego. Trochę trudno było mi znaleźć odniesienie jak duża jest ta zwinięta płachta w stosunku do wzoru kamo (chociaż jak teraz patrzę na te moje zmalowania to faktycznie wyglądają jak "okupane" przez ptaki ;) ) Na dodatek nie mam pewności, że rozmiary plam na mundurach i pokrowcach były takie same Edytowane 3 Marca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Jak pomalowałeś gęsi? Całe na szaro i potem nakładki na czarno pędzelkiem, czy wyciąłeś jakąś maskę? Leciałem pędzlem - planowałem maskę, ale po ntej nieudanej próbie zrezygnowałem. Do tego nie byłem w stanie wymyślić maski dla wewnętrznych kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 W kwestii camo polecam tę stronę http://camopedia.org/index.php?title=USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Myślę że te plandeki i pokrowce były w takim samym deseniu jak mundury czy pokrowce na hełmy i kamizelki.Pisz PW to dam Ci sprawdzony przepis na "czekoladowe ciastka".Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 Chwila wolnego - a chemia od AK nie dotarła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 Chyba ciut lepsze ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 To teraz wypada dobudować do niego humvee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 To teraz wypada dobudować do niego humvee... Strach trochę - to prawie jakby warsztat z tygrysem na modelworka wrzucić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 A tak serio, to czekając na chemię odpakowałem t-90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Małe zakupy w sklepie dla plastyków. Powolne podchody pod fading Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Małe zakupy w sklepie dla plastyków.Powolne podchody pod fading gdzie kupiłeś te farby i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Królowej Jadwigi Poznań 4,60 za tubkę. Pędzle mają po 3,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Królowej Jadwigi Poznań 4,60 za tubkę. Pędzle mają po 3,50 Dobrze wiedzieć, na dniach też będę musiał tam podjechać Jakie to kolory, bo na zdjęciu nie mogę dojrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Chemia i biżuteria dotarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 To bardzo dobry zakup spokojnie wystarczy Ci na ze 2-3 pojazdy .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Żeby mój Alice L chociaż raz tak ładnie wyglądał spakowany. ;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Wash Przykurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi