Sławekb Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 AAAle klimat...coś pięknego...raduje serce i przyciąga wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2015 Witajcie, Jestem Wam bardzo wdzięczny za miłe słowa. Bardzo się z nich cieszę a to pomimo ciężkich kryzysów mobilizuje mnie do pracy. W odpowiedzi na prośbę Kapitana zdjęcie sań: Wciąż jeszcze czeka mnie trochę pracy. Dziękuję i jak zwykle zachęcam do wszelkich uwag i podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Nie no Panie, tego się obojętnie nie da oglądać! Zajebiste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Całkowicie popieram wyrażone tu "ochy i achy" - Zajebiście to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Uummn, jakie apetyczne kapustki i jabłuszka, aż chciało by się zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 ta lina mocująca sanie chyba nie powinna być taka luźna. Wygląda jakby była z ISa a zwinęła się jak współczesna linka holownicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Wszystko pięknie wyszło. Jak na prawdziwą dioramę zimową. A głównie sanie z ekwipunkiem chyba wyszły najlepiej. Dobrze ,że posłuchałeś i wymieniłeś choinkę. Teraz są świetne. I brakuje kilka ujęć z góry na całość z każdej strony. I zbliżeń np. na figurki, samochód, ptaszka (Jurek ma słabość zwłaszcza do kur Pozy wszystkich figurek też pasują do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Kury to tylko w kontekście Twoich dioram... A tam jest ptaszek? Kurde, nie widziałem. Jednak dioramiarze mają coś z ornitologów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Jurgen, tu jest ptaszek, a dokładniej chyba gołąbek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Stary juz jestem i slepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Stary juz jestem i slepy. Nie przejmuj się od czego są koledzy. Proszę ile przegapiłeś ptaszków I coś dla rozluźnienia dla starych kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Ptaszki sliczne... Ten czarny to nie made by KW-2? Dzieki za kure, kazda ktora jest w Twoim poscie powoduje ze czuje sie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Tyż przegapiłem ptactwo...skupiałem się na flaszce i siekierce. Istna "Siekierezada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Ten ptaszek to już dawno by się spłoszył, gdyby ktokolwiek szedł przez las w jego kierunku, na dodatek ciągnąc za sobą choinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Ten ptaszek to już dawno by się spłoszył, gdyby ktokolwiek szedł przez las w jego kierunku, na dodatek ciągnąc za sobą choinę. Pozwolę sobie zacytować wielkiego klasyka- "...W czasie wojny, tygrys przestał sie bać człowieka, na strzał idzie, żeru szuka..." Widać ptaki miałay tak samo... Swoją drogą, zawsze sie zastanawiałem, skąd tygrys na syberii wiedział że jest wojna? Pewnie przeczytał w "Komsomolskaja Prawada". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2015 Jurgen to był tygrys królewski Ten ptak nie bał się ludzi bo liczył na coś do jedzenia. A skoro zrobił nam się wątek przyrodniczy to na tę okoliczność dołączył kolejny członek załogi enten wielkie dzięki za trafne spostrzeżenie. Linę oczywiście wymienię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Fajne, kiedy galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Rewelacja, dbasz o wszelkie detale! Dołączam się do pytania kiedy galeria bo aż ślinka leci na dobre zdjęcia (na tapetę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 Witajcie, Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zechcieli wyrazić swoją opinię w komentarzach. Szczególnie jestem wdzięczny tym, którzy wspierali dobrym słowem zachęcając do dalszych wysiłków oraz za wszystkie komentarze i podpowiedzi, dzięki którym udało mi się poprawić moją pracę. Zapraszam do obejrzenia galerii i jeśli uznacie że warto to proszę o głosy. http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=189&t=51959 Pozdrawiam sinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 - Szeregowy Rowiński! Za zgubioną siekierkę warta poza kolejką! Gratuluję pięknej pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Rewelacja, dbasz o wszelkie detale! Szczególnie kapusta w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Na wsi całą zimę w spichrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 Jak nie było supermarketów to trzeba było przechowywać warzywa aż do wiosny. Są na to różne sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Jestem na TAK!jakie stopnie im nadałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi