Demonion Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Model relaksacyjny i bez stresowy. Seb już nakrzyczał. Ale zebrane zostały kolejne doświadczenia względem prac z blaszkami. Błędy są i przez jakiś czas będą. Dobrze mi się z tym czołgusiem pracowało. I to tyle. Czekam na waloryzację do Scuda i chyba zrobię sobie przerwę od modelingu. A lufa od kaemu się skrzywiła od gorącego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Od błędów jest Seb, mnie się wykonanie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Fajnie pomalowany, tylko mi się rzuciły w oczy te błotniki krzywe i okopcenie osłon wydechów słabo wyszło, widać linię jakby washa nie rozmazanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izydor Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Syn zobaczył, mówi- ooo ja bym chciał.... i teraz się zacznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Bardzo muły dla oka... poza ckm'em ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Bardzo Zacny - kawał dobrej roboty jedynie mi te zacieki oleju "silnikowego ?" nie leżą po bokach z tyłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Października 2015 Autor Share Napisano 1 Października 2015 Dziękuje za opinie. KM niestety pod wpływem gorącego powietrza się zbuntował a nie miałem nic na wymianę. Same wydechy chyba jeszcze poprawie by je bardziej znaturalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Na zdjęciach z dalszej perspektywy wygląda ciekawie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Października 2015 Autor Share Napisano 1 Października 2015 Na zdjęciach z dalszej perspektywy wygląda ciekawie Pzdr Mnie się również podoba. Jak będę zasiadać do Initiala to pierw zadam ci kilka podchwytliwych pytań zanim go rozgrzebię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Fajowy jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Na moje oko model swoje minusy ma, ale generalnie mi sie podoba, najfajniejsze sa te fotki od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Podoba mi sie miejsce bez fartuchów. Ładny przysuszony syf i zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek O Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Bardzo mi się podoba ! Zrobiłeś sporo zanieczyszczeń, ale nie przesadziłeś w drugą stronę. Podziwiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi