KRL Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 To chyba Solo kwestia zniekształceń na fotkach, sam model wygląda fajnie. Ja też aktualnie składam F-14A i jak zobaczyłem kamuflaż JR to stwierdzam definitywnie że muszę jednak postawić na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Tymczasem pierwszy Tomcat z zestawy Tamiya gotowy.Coś mi nie pasuje w nim nos, jakby taki za bardzo szpiczasty. Mam nadzieje, że to kwestia zdjęć, bo dziób od owiewki jest jakby za wysoki i za płaski. Oj, byłaby buba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Co tu dużo mówić, detal tego modelu miażdży: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Taki drobiazg, a cieszy - Eduard we wrześniu wypuści do sprzedaży bomby CBU-87. http://www.mojehobby.pl/products/CBU-87.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 AMK wypuściło nową wersję (Limited Edition) zestawu MiG-31BM/BSM. Zestaw zawiera następujące dodatki: - metalowe podwozie - 11 elementów - nowy arkusz kalkomanii, zawierający dodatkowo uszczelkę do owiewki oraz kalkomanie do kokpitu - blaszkę fototrawioną, zawierającą między innymi pasy do foteli oraz elementy radaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Racja, wypuszczą we wrześniu, teraz tylko zapowiedzieli i wkurzyli do białości wszystkich modelarzy, którzy kupili pierwszą wersję zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Kawał rendera Tomcata od AMK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 To na prawde niegłupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Niech mnie ktoś poprawi, kto się zna dobrze na Tomcatach: taki jednoczęściowy wlot powietrza oznacza także bezszwowy wlot powietrza w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 AMK właśnie zapodało info, że wypuści "dostawkę" do MiG-31 BM/BSM dla tych, którzy już model nabyli a chcieli by mieć "wersję" Limited Edyszyn ;) BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Tylko że za metalowe podwozie, blaszki, upgradowane kalki i przyciemnioną owiewkę chcą 20,80 dolarów. Tanio to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Tylko że za metalowe podwozie, blaszki, upgradowane kalki i przyciemnioną owiewkę chcą 20,80 dolarów.Tanio to nie jest. Życie to nie je bajka ;) Za inne dodatki też trzeba zapłacić - np. kalka Begemota to 40zł a gdzie blachy? ;) A swoją drogą to ten Limited Edyszyn był/jest dostępny w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 On dopiero będzie we wrześniu. Pewnie u nas także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 On dopiero będzie we wrześniu.Pewnie u nas także. I pewnie droższy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Nie zdziwiłbym się. Z dobrych wieści: Tomcat AMK ma mieć taką samą cenę jak ich MiG-31. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Nie zdziwiłbym się. Z dobrych wieści: Tomcat AMK ma mieć taką samą cenę jak ich MiG-31. 260-280zl za taki kawał plastiku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Tak, u nad też sprzedawcy mogą pomyśleć że to stanowczo za tanio i wycenić na 360-380 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Tak, u nad też sprzedawcy mogą pomyśleć że to stanowczo za tanio i wycenić na 360-380 zł. Ktoś tego Miga sprzedaje po 340 ale i widziałem po 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam Waszmościów. Nie wiecie co z tym nosem Kocura, jak by to była prawda, to model dla mnie zdyskwalifikowany juz na starcie - bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Jest już sporo zdjęć modelu, to sam oceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Jest już sporo zdjęć modelu, to sam oceń. Jedna konkluzja - smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Ja nie bardzo widzę problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Ja nie bardzo widzę problem. To trudno, dla mnie nos jest nie Tomcatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Hamilkar - rozumiem, że model masz w domu i leżał na rysunkach... Atlis ale uściślij - chodzi Ci o akwarelę, rysunek kredką woskową, czy olej na płótnie Na żadnym nie leżał. A bez żartów już : widać to gołym okiem. Numer maszyny na dziobie modelu jest za płaski. Uwaga - poniższe zdjęcia zamieszczono tylko i wyłącznie na potrzeby tej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Co jest za płaskie? Nie widzę niczego złego w tym nosie. Porównujesz rzut boczny modelu ze zdjęciami samolotów od frontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi