karambolis8 Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2016 Drugi pilot otwiera okienko i wali, co w tym dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empeck Napisano 10 Czerwca 2016 Share Napisano 10 Czerwca 2016 Ej, ale to jest prawidłowe wyposażenie! http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/attachment.php?attachmentid=22409&d=1461416808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Nowa odslona RF-84F z Tanmodel: Pisza ze formy tez poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Ej, ale to jest prawidłowe wyposażenie! http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/attachment.php?attachmentid=22409&d=1461416808 Wietnamczycy swego czasu wpadli na pomysł podwieszeniaUB-16 pod An-2. W swoim jedynym wylocie bojowym nie doleciały nawet na odległość oddania skutecznego strzału Podejrzewam, że z tym Bü 181 sprawa mogła być podobna, ale potrzeba matką wynalazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Nowa odslona RF-84F z Tanmodel: Liczę na to że Atlis to kupi i napisze czy tym razem warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empeck Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Wietnamczycy swego czasu wpadli na pomysł podwieszeniaUB-16 pod An-2. W swoim jedynym wylocie bojowym nie doleciały nawet na odległość oddania skutecznego strzału Podejrzewam, że z tym Bü 181 sprawa mogła być podobna, ale potrzeba matką wynalazków. Korea Północna nie tak dawno też chwaliła się szturmowym An-2. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 No to przynajmniej, jeśli dasz radę, obejrzyj tego sprzęta i napisz tu co z tych sporych błędów ,które w in-boxie opisałeś, poprawili. Wygląda że prawie na pewno kalkomanie, ale czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Tyle to i ja wyczytałem z notatki producenta. Interesuje mnie jak to wygląda w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Solo, zapewne kupię ten model więc jak będę miał już go w swoim składzie zrobię Inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 No to super panowie. Mam ochotę go kupić, ale te wady pierwszej wersji którą opisał Atlis kompletnie go w moich oczach zdyskwalifikowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Wszystko co kupuję, kupuję żeby skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Ciuba Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Wszystko co kupuję, kupuję żeby skleić. Ja tez , już mam ponad 1300 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 No o tym przecież mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ludzie koty - kilka wcieleń na slejanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ja to mam szczęście że prawie nie ma już modeli które chciałbym kupić, więc chyba jestem bezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Ciuba Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Są,są... a jak nie ma to niedługo będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Nawet jeśli, to ja mam niecałe 50, do 1300 to mi brakuje... Swoją drogą, 1300 to już jest jakiś problem chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Swoją drogą, 1300 to już jest jakiś problem chyba... 1300 to już zbieractwo, nie modelarstwo. Ale zawsze to jakieś hobby . Problem to jest jak nie wiesz co skleić z tego co masz na składzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 A ja myślałem że moja piwnica wypchana po sufit to przesada, ech widzę że jest ze mną wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Też się pocieszam że daleko mi jeszcze do takiego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 U mnie tylko wielkość modeli to problem w zasadzie odkąd w piwnicy są pudła z modelami nic więcej się tam nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ok, ja jestem pewien że nie mam już problemu, właśnie skończyłem z kupowaniem. Teraz tylko lepię. Tych tez trzymam się jak Hindus pociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Może to kwestia mojego odbioru zdjęcia, ale wyglądają jakby można było tam paznokieć wsadzić Są głębokie, ale nie szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Hamilkar, powinieneś jeszcze dodać "wierzysz swoim oczom czy moim słowom?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Hamilkar, powinieneś jeszcze dodać "wierzysz swoim oczom czy moim słowom?". Uahhhahhhahhhahhhahhha......no to My sie pośmiały i co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi