Seb Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 (edytowane) 10 Cyber Hobby nr 9142 + PanzerArt, Voyager, Friulmodel, Aber, RBmodel, Eureka XXL. Model przedstawia wóz "300" z s.Pz.Abt. 503. Pzdr Edytowane 4 Września 2020 przez Seb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 A co mi tam... Nie bądźmy małostkowi. To że ktoś nie lubi moich zabawek nie oznacza że ja nie mogę lubic jego. Fajny, solidny kawał roboty a co najważniejsze, napewno solidny merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Model ładny i super że go skończyłeś. Ale zdjęcia do galerii to skopałeś. Rozumiem że robione w warunkach polowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2015 (edytowane) . Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pho Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Zdjęcia kiepskie ale model fajny Dobrze, ze go skonczyles w koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Lekko poprawiłem fotkę, mam nadzieję że trafiłem w kolor rzeczywisty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Dobra robota Dumo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlevikk Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Piękna robota. Swoją drogą to nie wiedziałem, że na wschodzie były "zielone" Tygrysy myślałem, że tylko w Afryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Piękna robota. Swoją drogą to nie wiedziałem, że na wschodzie były "zielone" Tygrysy myślałem, że tylko w Afryce. Malowanie oparłem na planszy barwnej z albumiku Kagero z serii "Top Colors" nr 29 w którym czytamy: "Na wiosnę 43' oryginalnie ciemnoszary (RAL 7021) Tygrys pokryty został mieszanką piaskowego i zielonego koloru". PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlevikk Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Spoko spoko. Zdaje się, że Rye Field Model tego swojego nowego Tigerka z pełnym wnętrzem też wypuścił w takim malowaniu. Zajebisty jest ten nietypowy zasobnik z tyłu wieży. Dodaje Tygryskowi charakteru. Trochę jak spojler w sportowym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Fotki gorsze od moich podstawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
First Horseman Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Fotki gorsze od moich podstawek Bez przesady, aż takie złe nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Dobra robota Dumo. Dzięki, jak zwykle świetny model to fotki muszą błyszczeć Miałem chwilę obrobiłem reszte: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Jak dla mnie fotki wystarczając e po obróbce aby stwierdzić iż jest bardzo bobrze Moje gratulacje za udany model i jaki następny ? oczywiście kotek Rafał coś ostatnie fotki mi się nie wyświetlają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Moje gratulacje za udany model i jaki następny ? oczywiście kotek Dzięki, gotowy do malowania jest Tygrys H2, a kilka czeka na lepsze czasy. Pzdr Ps. Rafał thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Ładny kociak, kurzenie pojazdu bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Na zdjęciach temu Tygrysu lufa leci w dół jakby. Faktycznie się wzięła i wygła czy tylko złudzenie to? Uff, na szczęście złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Piękny! Jest na czym oko zawiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Piękny! Rozumiem, że następny pobyt w Polsce, to będzie ten szrot z wota z prototypową wieżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) , Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 No z tymi fotkami to rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Fajny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Tak oglądam sobie ten kolejny świetny model i moje zdziwienie - mocowanie gąsek pojazdu. http://www.worldwarphotos.info/wp-content/gallery/germany/tanks/tiger-tank/Tiger_tank_number_300_2.jpg W modelu - złe rozmieszczenie płaskownika obydwa płaskowniki są pod "zębami. Powinno być : płaskownik od dołu pod "zębami", a od góry nad "zębami" tak jak w 311 - http://www.worldwarphotos.info/wp-content/gallery/germany/tanks/tiger-tank/Tiger_tank_number_311.jpg i w 334 - http://www.worldwarphotos.info/wp-content/gallery/germany/tanks/tiger-tank/Tiger_tank_number_334_2.jpg I jeszcze przy okazji dopytam o płytę nad silnikową. W modelu jest płyta nad silnikowa produkowana od września 1943 roku, choć to ustrojstwo do silnika od filtrów jest wczesnego typu. Pancerna osłona wentylacyjna do komory silnika też wczesna. Czy ta płyta nad silnikowa nie powinna być wcześniejszej produkcji? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Września 2016 Autor Share Napisano 2 Września 2016 Z zapasowymi gąsienicami to rzeczywiście fail, dzięki za spostrzegawczość, poprawię. Co do płyty nad silnikiem to miałem pewne obawy, ale zdjęć brak więc sumienie mam czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi