DarkWing Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Witam Model troszkę inny tematycznie ale... wciąż model . Troszkę taki DieCast - złożony bez fajerwerków - lekki wash i cieniowanie - głównie silnik. Z dodatków tylko "wiekowa" gazetka i fabryczny katalog. Części dostarczyło DeAgostini w znany już wszystkim sposób prenumeraty, jednak ja kupiłem po jej zakończeniu na jednym z portali aukcyjnych jako całość. Musiałem reklamować kilka części (zamiast tylnych lewych drzwi były 2x przednie) i pomimo zakończenia prenumeraty nie było z tym żadnych problemów. Firma przysłała nowe, poprawne części na swój koszt. Zdjęcia zrobione niedawno, model złożony dość dawno więc może miejscami być lekko gdzieniegdzie zakurzony - sorry. Skala 1:8 więc troszkę tej blachy jest... no i waga słuszna. Jeśli ktoś byłby zainteresowany nabyciem takiej Warszawy - gotowej - to ta jest na zbyciu. Rocznik ~'52, przebieg fabryczny, mało jeżdżona Sprzedaż lub zamiana na modele (cywile-1:12, pancerka-1:16, okręty-1-200) To tak przy okazji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 A ktoz to sie w Wejherowie w tych czasach taka Warszawa rozbijal? Model piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Nooo, bardzo piękny. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Super auteczko A ja taka jeździłem ,co prawda jako pasażer . Co mnie zdiwilo ? kolor zegarów .Nie spotkałem koloru czerwonego tarcz,był raczej szary i kremowy. Czytałem "Głos Robotniczy",Trybunę rzadko Odwaliłeś kawałek pięknej roboty. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 W sumie moglbys dac do bagaznika wedzona makrele zawinieta w Trybune. Wedzona makrela nie z gazety juz nie smakuje tak samo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Piękna...nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 GWA to nie Wejherowo. A model ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Może się wygłupię, bardzo ładna Warszawa, ale to nie jest "trochę diecast" tylko całkiem diecast. Co to ma wspólnego z modelarstwem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 GWA to nie Wejherowo. A model ładny. A co? Pamietaj, ze to sprzed reformy administracyjnej oznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 Panowie, numery rej. GWA xxxx to stare tablice dla Gorzowa Wielkopolskiego (jedne z , były jeszcze GO..) Dziękuje też za słowa uznania i cieszę się, że model się podoba. Może się wygłupię, bardzo ładna Warszawa, ale to nie jest "trochę diecast" tylko całkiem diecast.Co to ma wspólnego z modelarstwem ? Nic Różne są sposoby na modelarstwo, a "DieCast" oznacza posiadanie modelu już złożonego, czyli gotowego. Warszawę trzeba było jednak złożyć samodzielnie. Propozycja sprzedaży lub zamiany jest poważna i ciągle aktualna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 piękny model.... gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi