cooper69 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Troszkę tytułem wstępu. Model ten jest moim powrotem do modelarstwa po ponad 20-tu latach. Wiem, że trwało to długo za długo bo jak policzyłem to normalna ciąża wyszła. Przepraszam za przerwy ale rodził się dosłownie w bólach (kręgosłupa) i pomimo wielkiej satysfakcji ze sklejania 44-letni umysł podpowiedział, że do czasu kiedy nie będzie normalnego miejsca pracy zamiast taboretu trzeba sobie dać na luz. Mam nadzieję, że nie wyszedł najgorzej - sam już widzę babole. Ale jest jaki jest i wiele to już w nim nie poprawię. Dziękuję wszystkim, którzy śledzili moje wypociny, dopingowali, a przede wszystkim nastawiali mnie na właściwe tory. Przepraszam, że to tylko pseudo Pantera (niewymiarowa, niemerytoryczna itp. itd.). Co do merytoryki to wybrałem malowanie w barwach dywizji SS Das Reich w czasie walk z naszymi w Normandii - tyle mogłem i chciałem zrobić. Wszystkie moje modele będę się starał umieścić przynajmniej w kontekście Polskim lub Węgierskim (pomimo tego, że kolaborowali należy im się nasz szacunek za stanowcze odmówienie Hitlerowi pomocy w 1939). Za zdjęcia dziękuję mojej Małgosi. Tło tworzy kanapa Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Po piatym modelu pewnie nie bedziesz. Ale teraz mozesz i powinienes byc z niej dumny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanczyslaw Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Fajny kociak i jak na debiucik to duże gratki. Fajne jest to że zauważasz babole w swojej pracy co oznacza ze następny projekt będzie lepszy,dobrej zabawy w lepieniu bo to jest najważniejsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Zdjęcia to zasługa mojej Małgosi. Ona to potrafi bo na codzień fotografią kulinarną się zajmuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Śledziłem warsztat i muszę przyznać że dużo wyciągnąłeś z tego zestawu. A do tego model po latach. Dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubix Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Cudeńko! dużo pracy przede mną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Cudeńko! dużo pracy przede mną Dzięki. Jak coś to pisz na PW. Mamy blisko do siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted March 30, 2016 Author Share Posted March 30, 2016 Link do warsztatu ku pamięci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyLUKE Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Podoba mi się choć za pancerką nie przepadam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts