cooper69 Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Troszkę tytułem wstępu. Model ten jest moim powrotem do modelarstwa po ponad 20-tu latach. Wiem, że trwało to długo za długo bo jak policzyłem to normalna ciąża wyszła. Przepraszam za przerwy ale rodził się dosłownie w bólach (kręgosłupa) i pomimo wielkiej satysfakcji ze sklejania 44-letni umysł podpowiedział, że do czasu kiedy nie będzie normalnego miejsca pracy zamiast taboretu trzeba sobie dać na luz. Mam nadzieję, że nie wyszedł najgorzej - sam już widzę babole. Ale jest jaki jest i wiele to już w nim nie poprawię. Dziękuję wszystkim, którzy śledzili moje wypociny, dopingowali, a przede wszystkim nastawiali mnie na właściwe tory. Przepraszam, że to tylko pseudo Pantera (niewymiarowa, niemerytoryczna itp. itd.). Co do merytoryki to wybrałem malowanie w barwach dywizji SS Das Reich w czasie walk z naszymi w Normandii - tyle mogłem i chciałem zrobić. Wszystkie moje modele będę się starał umieścić przynajmniej w kontekście Polskim lub Węgierskim (pomimo tego, że kolaborowali należy im się nasz szacunek za stanowcze odmówienie Hitlerowi pomocy w 1939). Za zdjęcia dziękuję mojej Małgosi. Tło tworzy kanapa Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Po piatym modelu pewnie nie bedziesz. Ale teraz mozesz i powinienes byc z niej dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Fajny kociak i jak na debiucik to duże gratki. Fajne jest to że zauważasz babole w swojej pracy co oznacza ze następny projekt będzie lepszy,dobrej zabawy w lepieniu bo to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2016 Zdjęcia to zasługa mojej Małgosi. Ona to potrafi bo na codzień fotografią kulinarną się zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Śledziłem warsztat i muszę przyznać że dużo wyciągnąłeś z tego zestawu. A do tego model po latach. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubix Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Cudeńko! dużo pracy przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 15 Lutego 2016 Autor Share Napisano 15 Lutego 2016 Cudeńko! dużo pracy przede mną Dzięki. Jak coś to pisz na PW. Mamy blisko do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 17 Lutego 2016 Autor Share Napisano 17 Lutego 2016 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 Link do warsztatu ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Podoba mi się choć za pancerką nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi