Jump to content

Hummel 1:35 Dragon

danielodziem
 Share

Recommended Posts

Model fajnie wyglada, malowanie po wszystkich zabiegach tez wyglada ok, jak dla mnie bardzo sensownie wyglada syf na bokach wanny, niestety nie do konca jestem przekonany do stanu kol i gasek, no a na sam koniec zapytam sie gdzie ramka od podstawki, nie wydaje sir Tobie ze ten styropian cos slabo wyglada?

Model fajnie wyglada, malowanie po wszystkich zabiegach tez wyglada ok, jak dla mnie bardzo sensownie wyglada syf na bokach wanny, niestety nie do konca jestem przekonany do stanu kol i gasek, no a na sam koniec zapytam sie gdzie ramka od podstawki, nie wydaje sir Tobie ze ten styropian cos slabo wyglada?

Ramka już zrobiona.co z kołami dokładnie??I gąski??

Ja wspomnę tylko o śladach łączenia form na wielu widocznych detalach. Mocowanie lewarka w kolorze lewarka zamiast w kolorze bazowym?

Bardzo podoba mi się za to malowanie i brudzenie!

Gdzie widać łączenie form??co do lekarka masz rację.poprawie.

Łączenia form widać m.in. na gumach kół jezdnych

Tu się chyba mylisz.

Prawdziwa opona, czy tzw. masyw z moich doświadczeń ma zawsze ślad łączenia form i tu według mnie łączenie form plastikowych powinno być tylko "wygaszone".

Nawet pamiętam kiedyś kłutnię sprzedającego z kupującym nową oponę na giełdzie samochodowej o to, że za mało to łączenie form widać

Łączenia form widać m.in. na gumach kół jezdnych

Tu się chyba mylisz.

Prawdziwa opona, czy tzw. masyw z moich doświadczeń ma zawsze ślad łączenia form i tu według mnie łączenie form plastikowych powinno być tylko "wygaszone".

Nawet pamiętam kiedyś kłutnię sprzedającego z kupującym nową oponę na giełdzie samochodowej o to, że za mało to łączenie form widać

I tak i nie.

Model całkiem fajny ,parę błędów ale tak to na plus.

• 2 weeks later...