rucek Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Witam serdecznie, tu są moje wypociny do Polskiego Shermana, prosiłbym o wasze uwagi co do nieprawidłowości merytorycznych, które musiałbym poprawić przed malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Merytorycznie niech się puryści wypowiedzą. Estetycznie i skalowo pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Fotek nie widać A jestem bardzo ciekaw co nowego wystrugałeś w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Jak to nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Nie widać.. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Nie widać. Tak jak myślałem - moje "ulubione" google. Po prawokliku i otwórz w nowym oknie ukazuje się: Ta zawartość nijak nie przypomina Shermana nawet jak się wykaże sporą Wolę zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Wszystko wygląda fajnie, poza spawami. Sprawiają wrażenie o wiele za grubych i warto byłoby je odchudzić :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 To dlaczego część osób widzi a część nie? Oby pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 google i wszystko jasne... Teraz widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Bardzo ładna miniatura się szykuje. Tylko te zielone spawy wyglądają kiepsko. Jak z większej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skura82 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Jeżeli model robiony na podstawie istniejącego zdjęcia, to WOLA miała inny właz dowódcy, po za tym, to baaardzo mi się podoba, cieszy kolejny polski sherman A do tego z moje ulubionego pułku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 a masz jakieś zdjęcia tego włazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skura82 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Proszę bardzo. Dodatkowo jeszcze zdjęcie "WOLI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Te włazy zamontowano chyba pod sam koniec wojny w ramach przeróbek, model da radę bez tego, zresztą w 48 chyba nikt nie robi a wyrzeźbić ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skura82 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Dlatego napisałem Jeżeli model robiony na podstawie istniejącego zdjęcia, to WOLA miała inny właz dowódcy Niestety nie znam zdjęcia, gdzie WOLA miałaby normalny shermanowaty właz, a o tej hipotezie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 6 Marca 2016 Autor Share Napisano 6 Marca 2016 Myślę, że w takim razie pozostanę przy tym włazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Konkret!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Kolorek elegancki. Coraz ciekawiej się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Wygląda bardzo obiecująco. Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 8 Marca 2016 Autor Share Napisano 8 Marca 2016 Proszę już nie słodzić bo coś pójdzie nie tak zapewne spadnie z 1,5m na płytki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 A upozorujesz samobójstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 9 Marca 2016 Autor Share Napisano 9 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Na dzieci lub kobietę zwali. Ewentualnie kota. A model coraz ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi