karambolis8 Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Ja zmieniam temat ;) Bardziej efektowny, niż Kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Wygląda nieźle, styrany do bólu. To na pewno jest powłoka lakiernicza Have Glass? Bo jakoś tak strasznie metalicznie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Właśnie na tym polega uroda Have Glass ;) http://www.f-16.net/forum/viewtopic.php?p=115074&sid=b5e2b643791444f7da3bdce0b097d63c#p115074 Na zbliżeniu ładnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 A widziałeś na żywo, czy wydaje misie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Jak przytkniesz nos do samego pokrycia to też ziarno metaliczne na żywo zobaczysz. To, że foto podrasowane jak modelka na billboardzie to insza inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Ja tam widzę ziarno, jak na have glass przystało i nie zawracam sobie głowy, jakim suwakiem ktoś kontrast czy cokolwiek innego podbijał. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Mam już dwa latadła w konkursie, ale chciałbym jeszcze coś z pancerki. Chciałem cougara 6x6, ale już dość dużo współcześniaków, a ja chciałem coś z IIW i to mniej spotykanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Ciekawe czy mu się to opłaci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Ciekawe czy mu się to opłaci ;) Opłaci, nieopłaci... ...spróbować trzeba Zamysł był - jeden lotniczy, jeden pojazd, a że wiatrak się napatoczył to będą chyba trzy modele... ...a niestety konkurencja duża, to przy średnich umiejętnościach trzeba czymś innym zaskoczyć Jeszcze nie wiem, czy trafi na warsztat, bo cały czas korci mnie Cougar. Nagrody, na razie, najłatwiej zdobyć w science fiction, bo konkurencja mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Nagrody, na razie, najłatwiej zdobyć w science fiction, bo konkurencja mała Ale nagród jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 A tego nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Nie moja skala (no w 1:72 trudno by było modele znaleźć, a tym bardziej zrobić ) i nie moja tematyka, ale jeśli ktoś lubi sportowe wozy to proszę, zróbcie którąś furę z piątej części "Fast and Furious"! Tej z Rio de Janeiro. Wiecie, lato, laski, szybkie wozy i szalony pościg policyjny za samochodami z przyczepionym skarbcem. Alternatywnie, jak ktoś lubi robić stare auta (z dużą ilością weatheringu) to może Kuba i stary krążownik na ulicach Hawany? Przepraszam, tak mi się to kolebało z tyłu głowy od paru dni. Ja nie skorzystam, ale może ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi