KRL Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 Zdecydowanie najsłabszy model GWH z jakim miałem do czynienia F-15C Aggressor GWH 1:48 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 super kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 1 minutę temu, Bengal napisał: super kamo Dzięki, uwielbiam camo cięte na ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 12 minut temu, KRL napisał: uwielbiam camo cięte na ostro. coś mają w sobie w jakiej kolejności je malowałeś ? Biały, szary, niebieski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 Biały-niebieski-szary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Bengal,. Zawsze maluje się zaczynając od najjaśniejszych kolorów a kończy na najciemniejszych. To jest kanon. Prawda KRL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 8 minut temu, Crimson King napisał: Zawsze maluje się zaczynając od najjaśniejszych kolorów a kończy na najciemniejszych. brawo geniuszu, co ty nie powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 (edytowane) Dobrze wyszło! Moim zdaniem, jedno z lepszych malowań jeśli idzie o F-15 Aggressor. W kolejce jest ten sam zestaw w tym samym malowaniu. więc jestem ciekaw jak wyjdzie całość i czy plastik okaże się łaskawy. A właśnie. Ten niby biały to zdaje się kolor FS36622, gdzie wszędzie jest info o tym, że jest to odcień camouflage grey. Mam ten odcień od AK RC, to bardziej idzie w jasny szary niż w biel. Edytowane 18 Lipca 2020 przez Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Nie jestem,i nie zamierzam być geniuszem drogi Kolego.Po co ten sarkazm .Pytanie było do KRL więc po co ten kpiący ton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 28 Lipca 2020 Autor Share Napisano 28 Lipca 2020 Mała odmiana skalą 1:48 MiG-23MF. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 28 Lipca 2020 Share Napisano 28 Lipca 2020 pletwa z tyłu nie poziomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 28 Lipca 2020 Autor Share Napisano 28 Lipca 2020 Opadło się biduli, zawstydzona była zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 28 Lipca 2020 Share Napisano 28 Lipca 2020 coś chyba nie tak ze wzniosem skrzydeł chyba że to kwestia zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2020 F-14A Tomcat model Trumpeter 1:32 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 B-24 Hobby Boss 1:32 w wielkim skrócie model który opisałbym jako bardzo słabej jakości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 Nowy rok nowy model. AH-1Z Academy 1:35 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 Piękny model Gratulacje. Jak wrażenia ze składania tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, Juffre napisał: Piękny model Gratulacje. Jak wrażenia ze składania tego modelu? To leciwy model bez fajerwerków za to składa się bez problemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 10 godzin temu, KRL napisał: To leciwy model bez fajerwerków za to składa się bez problemowo. No Darku z tymi leciwościami tego modelu to nie przesadzaj ale fakt, nowy nie jest. Bardzo udany Viperek Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, Mitrandir napisał: No Darku z tymi leciwościami tego modelu to nie przesadzaj ale fakt, nowy nie jest. Bardzo udany Viperek Gratki Tak, to fakt to podobnovwydanie z aktualne poprawione, pomyliłem to wydanie z poprzednim tym z kobrą też mam w pracowni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 12 godzin temu, KRL napisał: Tak, to fakt to podobnovwydanie z aktualne poprawione, pomyliłem to wydanie z poprzednim tym z kobrą też mam w pracowni. Chodziło mi o to że nawet stary model nie jest stary... nowa produkcja na szczęście jest już również w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2021 P-51D Mustang Tamiya 1:32 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Jest szansa na większą galerię tego mustanga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 F-18A + Academy 1:32 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Tornado GR.4 Italeri 1:32 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi