Jamat Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Oto przedstawiam Wam model samolotu Mig-23 z 28. PLM ze Słupska. Do budowy wykorzystałem:rurkę pitota od Mastera, kabinę, wloty powietrza i wnęki od Airesa, rakiety,koła i dyszę wylotową od Eduarda oraz kalkomanie od Techmoda. Malowanie tzw. radzieckie przy wykorzystaniu farb MR. Paint, Gunze C i Tamiya. I na koniec mała rodzinka Migów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Model świetny i fajnie wygląda wśród "szybkich" :-) Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Podoba się- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes69 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Elegancko Piękny samolot a i model bardzo zacny. Radzieckie rury mają to coś, mam nadzieję, że "23" w końcu trafi i na mój warsztat. Gratuluje Mam pytanie, nity są fabryczne, czy sam je nanosiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Narobiłeś mi ochoty na MiGa-23. model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Dziękuje wszystkim za pozytywy. Elegancko Piękny samolot a i model bardzo zacny. Radzieckie rury mają to coś, mam nadzieję, że "23" w końcu trafi i na mój warsztat. Gratuluje Mam pytanie, nity są fabryczne, czy sam je nanosiłeś? Dzięki. Cały model został przenitowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Zacna maszynka. Mam tylko jedno pytanie bo widzę to już, któryś raz na modelach - czemu opony są niedomalowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi