Super Moderator Greif Napisano 11 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 11 Czerwca 2016 no prawie by się nadał - Multi finish http://bud-mal.net/wp-content/uploads/2010/12/Gilowice-1024x768.jpg http://www.sidtelfers.co.uk/uploads/category/main/multi_finish_plaster.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2016 Może to Zimmerit ? :-) Zimmerit to był jak kiedyś pierwszy raz próbowałem ten gips położyć. Od tej pory biorę fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ja się u siebie uczyłem sam to kłaść (tragedia)i po trzech pomieszczeniach nawet zaczęło coś wychodzić Tool też musi być wyrobiony bo nowy lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Tool też musi być wyrobiony Tool jest ZAWSZE OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Przy takim Toolu to i Warrior Bazylowi teraz napewno będzie się lepiej robilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Lipca 2016 Autor Share Napisano 13 Lipca 2016 Kuchnia skończona, ale czasu ciągle jak na lekarstwo. Do tego za trzy tygodnie wyjazd do Polandu i kolejne trzy tygodnie wycięte z kalendarza modelarskiego. Zanosi się że raczej na czas się nie wyrobię. Ale coś tam działam. Wywaliłem plastikowe klamry i zawiasy i zastąpiłem je trawionkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 Ładne zawiasiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 Kuchnia skończona, ale czasu ciągle jak na lekarstwo. Do tego za trzy tygodnie wyjazd do Polandu i kolejne trzy tygodnie wycięte z kalendarza modelarskiego. Zanosi się że raczej na czas się nie wyrobię. Ale coś tam działam. Wywaliłem plastikowe klamry i zawiasy i zastąpiłem je trawionkami. Fajne kłódki można prosić o namiar do takiego zestawu blach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 http://data3.primeportal.net/apc/dan_hay/warrior/images/warrior_182_of_390.jpg dziwnie te zawiasy wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 Jak to u Eduarda, one w ogóle nie wyglądają :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Lipca 2016 Autor Share Napisano 13 Lipca 2016 Dokładnie. I pewnie z Academy są lepsze jakby nie to że się rozmijały. Ale to pierwszy projekt w którym używam blach na taką skalę więc będę sobie mógł opinię wyrobić co następnym razem zrobić. Ten zestaw Ewka to 35495. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 Szkoda że nie udało się na czas ukończyć wojownika, ale lepiej zrobić dobry model bez nacisku(Bo konkurs) ma być dobry i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 4 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 4 Września 2016 hmm a nie powinny być te boki zapinek zagięte pod kątem 90 stopni? Zobacz na instrukcję :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Września 2016 Autor Share Napisano 4 Września 2016 No nie udało się. Okres letni zdecydowanie nie sprzyja modelarstwu. hmm a nie powinny być te boki zapinek zagięte pod kątem 90 stopni?Zobacz na instrukcję :P Pozdro Które? No patrzę i nie widzę. Może mój okulista mnie oszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 4 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 4 Września 2016 2 pierwsze skrzynki , na zapince masz dwa owalne elementy z boku z dziurkami jak na mój gust powinny być zagięte w dół... tak jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2016 Ostatnio jakimś dziwnym trafem nabrałem weny twórczej i doprowadziłem go do stanu finalnego. Sorki że nie było więcej zdjęć z budowy, ale czas któy się znalazł wolałem poświecić na składanie tego ustrojstwa. Najbardziej drażniły mnie blachy, które bez przerwy się urywały. Teraz biorę się za malowanie. Chcę spróbować popularnej ostatnio techniki czarno-białej. Zobaczymy co wyjdzie. Do zdjęć kupa rzeczy zamocowana na blue tac oraz brak wizjera kierowcy i kilofów. Anteny też będą dopracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Chcę spróbować popularnej ostatnio techniki czarno-białej. Zobaczymy co wyjdzie. Anteny też będą dopracowane. A metalowe z RB się nadadzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Przedwczoraj myślałem, co z Twoim Wojownikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Bardzo efektownie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Dzięki, plan jest aby go do 20 stycznia skończyć. Zobaczymy co będzie. Paweł te mocowania anten to z dwóch zestawów Rb są. Okrągła podstawa to jeden, a samo mocowanie to drugi. I ten drugi ma metalowe druty jako imitacja anten. Ja jednak wolę te plastikowe z pędzla - są giętkie i przy dotyku się poddają, więc nie ma strachu że coś się połamie, pognie lub urwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Podziwiam i szkoda, że nie doczekał końca konkursu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Dlatego też sobie następne odpuszczę. Na zimowym ledwo się wyrobiłem, a na starość stres mi nie potrzebny. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Nice one mate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Thx mate. Byle teraz malowania nie spaprać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Lepiej zrobić postshading, rozjaśnić duże powierzchnie po środku trochę i zaciemnić zakamarki i będzie gitara Trochę zadrapań i rys ożywi pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi