taltos1 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Witaj, Croatanie, na świecie Dokładnie, najważniejsze że go skończyłeś nawet jak trochę jesteś niezadowolony z efektu, mi się podoba Szkoda tylko, że jakiegoś samolota brak, lotniskowiec bez samolotów troszkę tak goło wygląda A tak przy okazji to myślę, że może czas byś coś podziałał przy Shinano... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Szkoda tylko, że jakiegoś samolota brak, lotniskowiec bez samolotów troszkę tak goło wygląda A tak przy okazji to myślę, że może czas byś coś podziałał przy Shinano... Pozdrawiam Brak samolotów to jeden z zakresów, którego nie zdążyłe zrealizować. A o Shinano nie ty jeden się upominasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Gratulacje Marcin. Dawaj galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Brak samolotów to jeden z zakresów, którego nie zdążyłe zrealizować. Dlatego myślę, że po konkursie mimo wszystko warto by je dodać, jeszcze lepiej by się prezentował... Zrobisz jak będziesz uważał, dawaj galerię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Bardzo elegancki! Faktycznie szkoda, że nie zdążyłeś z samolotami - i tak bardzo fajny "pancake". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Właśnie obejrzałem galerię, bardzo sympatyczna. Gratuluję. Samoloty rzeczywiście warto dodać - nawet poza konkursem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Skończony Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=234&t=55212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Właśnie obejrzałem galerię, bardzo sympatyczna. Gratuluję. Samoloty rzeczywiście warto dodać - nawet poza konkursem. Dzięki Mam nadzieję, że uda mi się dołożyć kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 BRAWO !!!! Muszę kiedyś podjechać po nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 brawo Marcin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Muszę kiedyś podjechać po nauki Ze mnie to amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Dobła , dobła ......... w tydzień zrobiłeś to co ja nawet nie próbowałem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Września 2016 Gdyby ktoś pytał, czy coś się dzieje w temacie to odpowiadam: Tak, dzieje się Zdemontowałem całe olinowanie, które nie nadawało się do publicznej prezentacji nawet po ciemku Będzie nowe. Zapewne dojdzie również kilka samolocików Tak więc - zmagania w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Września 2016 Żeby nie było - trwają prace nad trzema Avengerami. Część malowania z aero, część z pędzelka. Nie byłem zadowolony Obecnie odpoczywają w krecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Grunt, że coś działasz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Września 2016 Grunt, że coś działasz Pozdro Tia.... Vallejo nie chciało w krecie zejść; próbowałem różnych specyfików, kończąc na Cleaner od MR Hobby. Tak, na tym skończyłem czyszczenie samolocików - farba odeszła - pacjent zmarł... - przeźroczyste samolociki zaczęły się rozpuszczać w tym dziadostwie Przyszła kolej na robienie od początku - obecnie, nowe trzy sztuki schną po nałożeniu drugiego koloru kamo. Do tego celu zakupiłem zestaw Vallejo Air dla samolotów USN - szlag mnie trafia z tą farbą - nie dość, że nie mogę jej rozgryźć to jeszcze zapycha mi aero Czytałem, że na początku jest upierdliwa, ale szkoda mi wywalać je w kubeł... Spróbuję je ujarzmić firmowym rozcieńczalnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Września 2016 Jeśli masz na myśli Tool Cleaner Mr Hobby (z czarno-czerwoną etykietą), to on po prostu rozpuszcza plastyk... Co zresztą jest wyraźnie zaznaczone w opisie.Tak, wlasnie ten. Niestety etykietki nie przeczytalem. Na szczescie yroche Avengerow jeszcze mam hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 Do Vallejo Air spróbuj retandera od Talensa, duży, tani i zdecydowanie lepszy od tego z Vallejo Do tego jeszcze kapkę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Września 2016 Do Vallejo Air spróbuj retandera od Talensa, duży, tani i zdecydowanie lepszy od tego z Vallejo Do tego jeszcze kapkę wody Pomysł wypróbowywałem, ale może nie miałem już serca do nich - bo efekty nie były zgodne z oczekiwaniami Mam już zamienniki z Mr.Color - one dokończą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Jak Marcin idzie robota, coś do przodu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Października 2016 Jak Marcin idzie robota, coś do przodu Pozdro Tak, idzie Avengery staja już na pokładzie , brakuje im jeszcze śmigieł. Mobilizuję się, by ukończyć Wildcaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 No to git Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi