danielodziem Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 Ruszyła produkcja masek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Jestem bardzo ciekawy jak to wyjdzie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 Wyszło takie coś w jednym miejscu maska oderwała farbkę,ale zrobiłem zaprawkę i tyle, resztę załatwi wathering przyznam się że robiłem coś takiego pierwszy raz wcześniej malowałem wszystko z ręki no może raz przy użyciu sprytnej plasteliny, co sądzicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Górny ma to kamo nieproporcjonalne. W kilku miejscach farba podeszła pod maskę. Nie wiem czy nie lepiej byłoby to maskował taśmą Tamiya w mniejszych sekcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 Górny ma to kamo nieproporcjonalne. W kilku miejscach farba podeszła pod maskę. Nie wiem czy nie lepiej byłoby to maskował taśmą Tamiya w mniejszych sekcjach. Jeżeli chodzi o maskowanie to faktycznie mogłem nie kombinować, cóż człowiek uczy się na błędach, natomiast temat symetria czy proporcja camo na Chiefach to temat nie jednoznaczny,wiele fotek pokazuje idealnie równe jak od sznurka są i takie, które już takie idealne nie są, przecież to malowali zwykli ludzie i po weekendzie mieli prawo źle przyłożyć szablon no cóż dalszy etap będzie robiony tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Chodziło mi o coś innego. Patrząc od prawej góry masz kolory: brąz, szary, brąz, biały. Na fotce wygląda tak jakby wysokość szarego na łączeniu z bratem z prawej strony była inna niż białego na końcu. Przynajmniej tak to na fotce wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 Pierwszy etap za mną, tylko 3 odpryski,ale to z mojej winy zbyt gwałtowne zerwanie taśmy,nie przejmuję tym się wcale będzie mniej roboty przy obijaniu a efekt taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 No, ciekawie to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 Drugi etap zakończony Teraz kalki washe i te inne duperele, jak dla mnie takie kamuflaże to katorga,chyba będę unikał takich dziwolągów aaaa... jeszcze rozjaśnię troszkę szaro-niebieski i brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 No i fajnie te malowanki się przedstawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Dobrze Ci to malowanie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Przyjemne malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Wiem że tego nie będzie widać, ale ja bym o tym wiedział i..... troszkę miejskiego syfu pod Chiefem I jeszcze zaczarowany ołówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Wiem że tego nie będzie widać, ale ja bym o tym wiedział i..... troszkę miejskiego syfu pod Chiefem I jeszcze zaczarowany ołówek Chce taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Bardzo poważnie to wygląda. Podglądam z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Tak to wygląda przed zamknięciem,jeszcze łoś na kółeczkach i montujemy fartuchy, przy okazji znalazłem babola trzeba poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 I kilka fotek po złożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Efektownie się cholernie prezentuje. Dołożysz washa, oleje, kurz i będzie świetnie. Da się jakoś ukształtować/wymienić te gumowe fartuchy na przodzie błotników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 No i ostatecznie wyszło całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Dzięki panowie,faktycznie te fartuchy są lipne, chyba zrobię z puchy po piwie, które właśnie piję Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Ładnie! Ładnie! Czekam na dalszy efekty prac z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi