bartek33365 Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Od dłuższego czasu chodziło wykonanie za mną jakiegoś złomka zmęczonego życie. Wybrałem się do pobliskiego Muzeum Techniki Wojskowej i tam stał on Bm-13 wyraźnie zmęczony życiem.Od razu zaiskrzyło. Sceneria jest jaka jest u mnie będzie trawa bardziej zielona oraz jakieś kwiatki tak by przypominało lato. Będę starał się odwzorować tę maszynę. Z jakim skutkiem zobaczymy. Egzemplarz ten posiada bardzo wiele smaczków, które będę chciał odwzorować w swoim modelu. Za bazę wyjściową posłuży model Zvezdy. Detale ma całkiem, całkiem. Choć będzie trzeba pozmieniać parę rzeczy. Malowanie posiada polskie, które najprawdopodobniej posiada oryginalny pojazd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Zapowiada się interesująco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbariusz Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Podglądam i życzę powodzenia[WHITE SMILING FACE] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Działaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Fajnie, będziesz wymieniać felgi i opony? Są trochę inne niż w zestawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek33365 Posted May 2, 2016 Author Share Posted May 2, 2016 Coś będę musiał pokombinować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Ruskich nie lubię ale "pokraki" tak - będę obserwował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 bartek33365 - nie do końca załapałem czy będzie wersja "muzealna" czy "porzucona" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek33365 Posted May 3, 2016 Author Share Posted May 3, 2016 To będzie wersja muzealna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Sporo pracy się zapowiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecu_KP Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Bardzo ciekawe. Fajna ta kasieńka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek33365 Posted July 30, 2016 Author Share Posted July 30, 2016 Proszę moderatora o przeniesienie wątku do zwykłego warsztatu. Nie dam rady czasowo( za dużo na głowie), a chce model wykonać porządnie. Relacja z budowy będzie z tym, że za jakiś czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts