bartek33365 Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Od dłuższego czasu chodziło wykonanie za mną jakiegoś złomka zmęczonego życie. Wybrałem się do pobliskiego Muzeum Techniki Wojskowej i tam stał on Bm-13 wyraźnie zmęczony życiem.Od razu zaiskrzyło. Sceneria jest jaka jest u mnie będzie trawa bardziej zielona oraz jakieś kwiatki tak by przypominało lato. Będę starał się odwzorować tę maszynę. Z jakim skutkiem zobaczymy. Egzemplarz ten posiada bardzo wiele smaczków, które będę chciał odwzorować w swoim modelu. Za bazę wyjściową posłuży model Zvezdy. Detale ma całkiem, całkiem. Choć będzie trzeba pozmieniać parę rzeczy. Malowanie posiada polskie, które najprawdopodobniej posiada oryginalny pojazd. Cytuj
dbariusz Napisano 2 Maja 2016 Napisano 2 Maja 2016 Podglądam i życzę powodzenia[WHITE SMILING FACE] Cytuj
Kapitan1 Napisano 2 Maja 2016 Napisano 2 Maja 2016 Fajnie, będziesz wymieniać felgi i opony? Są trochę inne niż w zestawie. Cytuj
cooper69 Napisano 2 Maja 2016 Napisano 2 Maja 2016 Ruskich nie lubię ale "pokraki" tak - będę obserwował Cytuj
M.A.V. Napisano 3 Maja 2016 Napisano 3 Maja 2016 bartek33365 - nie do końca załapałem czy będzie wersja "muzealna" czy "porzucona" Cytuj
Piecu_KP Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Bardzo ciekawe. Fajna ta kasieńka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj
bartek33365 Napisano 30 Lipca 2016 Autor Napisano 30 Lipca 2016 Proszę moderatora o przeniesienie wątku do zwykłego warsztatu. Nie dam rady czasowo( za dużo na głowie), a chce model wykonać porządnie. Relacja z budowy będzie z tym, że za jakiś czas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi