bartek33365 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Od dłuższego czasu chodziło wykonanie za mną jakiegoś złomka zmęczonego życie. Wybrałem się do pobliskiego Muzeum Techniki Wojskowej i tam stał on Bm-13 wyraźnie zmęczony życiem.Od razu zaiskrzyło. Sceneria jest jaka jest u mnie będzie trawa bardziej zielona oraz jakieś kwiatki tak by przypominało lato. Będę starał się odwzorować tę maszynę. Z jakim skutkiem zobaczymy. Egzemplarz ten posiada bardzo wiele smaczków, które będę chciał odwzorować w swoim modelu. Za bazę wyjściową posłuży model Zvezdy. Detale ma całkiem, całkiem. Choć będzie trzeba pozmieniać parę rzeczy. Malowanie posiada polskie, które najprawdopodobniej posiada oryginalny pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Zapowiada się interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Podglądam i życzę powodzenia[WHITE SMILING FACE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Fajnie, będziesz wymieniać felgi i opony? Są trochę inne niż w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 Coś będę musiał pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Ruskich nie lubię ale "pokraki" tak - będę obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 bartek33365 - nie do końca załapałem czy będzie wersja "muzealna" czy "porzucona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 To będzie wersja muzealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Sporo pracy się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Bardzo ciekawe. Fajna ta kasieńka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Proszę moderatora o przeniesienie wątku do zwykłego warsztatu. Nie dam rady czasowo( za dużo na głowie), a chce model wykonać porządnie. Relacja z budowy będzie z tym, że za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi