M.A.V. Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Co tam słychać na warsztacie? Bo coś ucichło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Chyba w konkursie się nie wyrobisz, w końcu zostało tylko 5 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Cicho bo Marcin po cichu kończy budowę i na koniec będzie wielkie "wow". Marcin, ciśnij bo nie będę wiedział co zrobić z moim głosem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Back in business. Pomalowałem podstawkę. Czy wygląda dość betonowo, czy coś dodać/zmienić? Edytowane 8 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Git malina haraszo! Cieszę się, że jest postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Fajny projekt, za czesto nie zagladam w ten dzial, ale chyba zaczne bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monikowa26 Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Też trafiałam tu pierwszy raz ale na pewno wrócę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Ja też pewnie ze względu na zimne piwko w tytule Ciekawie się zapowiada jakieś postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Maja 2017 Autor Share Napisano 20 Maja 2017 (edytowane) No dobra, czas kończyć ten nierówny pojedynek. Wszystko potrzebne wszakże już mam. Kalki - Melius nie umiał ich przez dziewięć miesięcy zrobić, Pepsi_Adamowi zajęło to jakiś tydzień, łącznie z projektem i poprawkami. Druk czytelny, ładne. Fotki takie tylko Czas poszukać psikacza i zacząć prace malarskie. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Maja 2017 Autor Share Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Tymczasem zacząłem oklejać buteleczki: Użyłem płynów Microscale. Pytanie do bardziej doświadczonych Kolegów: możliwe, żeby kalki słabo trzymały się przeźroczystej żywicy? Bo mam niejasne przeczucie, że ciężko będzie bez strat się obyć. Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2017 czasem jak żywica nie pierwszej świeżości może być jakby lekko tłusta... ale to nie da się z tym nic zrobić ... walnij błyskiem i powinno być ok. Ad kalkomanie, wiadomo Adam to 1 klasa jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 heh,Bosman...byle by nie zaczęli wydzwaniać do hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Melius nie umiał ich przez dziewięć miesięcy zrobić, Pepsi_Adamowi zajęło to jakiś tydzień, łącznie z projektem i poprawkami Dla mnie już od 22 miesięcy projektują maski do USS Enterprise (Startrek)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Maja 2017 Autor Share Napisano 23 Maja 2017 Melius nie umiał ich przez dziewięć miesięcy zrobić, Pepsi_Adamowi zajęło to jakiś tydzień, łącznie z projektem i poprawkami Dla mnie już od 22 miesięcy projektują maski do USS Enterprise (Startrek)... Widocznie, zakupili nowy ploter i warto aby Twoje maski były dobrze zrobione heh,Bosman...byle by nie zaczęli wydzwaniać do hurtowni Może się nie dodzwonią, to mój stary nr zlikwidowany jakiś czas temu. No chyba że. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Na te upały tylko piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Nie widać zdjęć. Chętnie bym sobie pooglądał. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Lutego 2018 Autor Share Napisano 8 Lutego 2018 Nie widać zdjęć. Chętnie bym sobie pooglądał. :-( Niektórych nie udało się odzyskać, ale większość widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bali Napisano 6 Kwietnia 2018 Share Napisano 6 Kwietnia 2018 Mam pytanko ten pomarańczowy widlak jest dostepny w polskich sklepach modelarskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2018 Mam pytanko ten pomarańczowy widlak jest dostepny w polskich sklepach modelarskich? Jeśli już, to za horrendalną cenę. Taniej zamówić na hlj.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi