matejson Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Cześć, Moja ostatnia praca. Skala 1/72. Wątek warsztatowy z budowy modeli znajdziecie tutaj: http://matejson.blogspot.com/search/label/M26%20Dragon%20Wagon Pozdrawiam, MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sat Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Dla mnie BOMBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Super . Temat na dioramę do wykorzystania w królewskiej skali 1/35 (Dragon Wagon , LCI są, a i ludki w różnych pozach się znajdą). Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 BOMBA aż nie do uwierzenia że to 72 Bardzo mi się podoba woda i brzeg... te kamiory super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 16 Maja 2016 Autor Share Napisano 16 Maja 2016 Dziękuję za komentarze i miły odbiór Andrzej, może przyjadę do Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Przez moment myślałem ,że to 1/35. Dużo dioram 1/72 nie widziałem. Ale twoja jest najlepsza jaką widziałem w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skura82 Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Naprawdę MOCNA!!! Podoba się bardzo... a teraz opowiadaj krok po kroku jak wodę zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 16 Maja 2016 Autor Share Napisano 16 Maja 2016 Naprawdę MOCNA!!! Podoba się bardzo... a teraz opowiadaj krok po kroku jak wodę zrobiłeś 1. Dno zalałem gipsem budowlanym. 2. Podmalówka dna od jaśniejszego do ciemniejszego, aby nadać głębi i różnicy w poziomie wody. 3. Malowanie nadbrzeża. 3. Przygotowanie wszystkich gałązek w około. 4. Zalewanie żywicą KLAR do nagrobków którą zabarwiłem dosłownie kropelką "Mud" z Model Color Vallejo. 5. Powtapianie liście i kolejnych gałązek w stygnącą żywicę, 5. Fale formowaną za pomocą żywice Wasser Effekt z Fallera. 6. Podmalówką białą farbą Vallejo w końcówkach fal. "Mam nadzieję, że pomogłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skura82 Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 "Mam nadzieję, że pomogłem" Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Rewelacja kolego, rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 ...Mam nadzieję, że pomogłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 A na żywo jeszcze lepszy, prawdziwa ozdoba skali 1:72 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi