slee Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Witam Phantom skonczony, warsztat mozna zobaczyc tutaj - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=53831. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 AAAle musisz mieć z niego radochę,bo model przepiękny wykonałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 No i jest cacy. Pod silnikami trochę ponarzekam, bo dużo zacieków ogólnych a mało miejsc, z których mu się konkretnie wylewa nafciocha i oleje, ale i tak jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Pięknie pomalowany. Gratulację udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Bardzo udany model, pięknie pomalowany i zgrabnie pobrudzony. Wielkie wrażenie zrobiło na mnie styranie powierzchni na górze kadłuba, szczególnie w okolicach chodniczków, gdzie łazi obsługa. Fajnie wycieniowałeś te czarne elementy i dodałeś zabrudzenia. Bardzo podoba mi się okolica dyszy silników, choć same dysze troszkę już mniej (ten suchy pędzel na krawędziach to moim zdaniem błąd). Nie rozumiem też tych żółtych elementów "sytrania" na zbiornikach paliwa. Ta plama na centralnym też nie robi dobrego wrażenia. Ale to w zasadzie czepianie się. Piękny model zrobiłeś po prostu - gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eagle Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 super wygląda, miło się ogląda, trochę te zabrudzenia spódu mało przyjemny dla oka, ale całość wspaniale wyszło...Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 W zasadzie wszystko zostało już zostało powiedziane szczególnie w kwestii spodu - jednak model BARDZO udany, wyglądający naturalnie i w mojej opinii oddający w całości piękna i ponad czasową sylwetkę F-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Dzieki za komentaze Solo, pomysl na dysze wzialem z tego zdjecia: Spod chcialem styrac dosyc mocno, tak samo jak zbiorniki. Przyznam ze zdjecia z epoki z ktorych kozystalem sa przepalone i moja interpretacja to takie troche "wrozenie z fusow", niemniej efekt jaki uzyskalem byl zamierzony. Przy okazji przetestowalem nowa dla mnie technike waleczkowania ;) Ciesze sie ze model sie podoba, ale krytycznych uwag tez oczekuje. Pomoze mi to uniknac bledow w kolejnych modelach. I tak BTW, taky brzydal wczoraj do mnie przylecial: Tu dopiero bedzie rzezbienie, "chinskie nity" przy tym modelu to pikus :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Model super. Jednak na spodzie to brudzenie trochę dziwne. Może kolor nie ten, może trochę zbyt regularne. Jednak sama technika wygląda obiecująco. Możesz zdradzić, jak te brązowe plamy robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Patyczek higieniczny maczany w fluel & oil Miga, rozprowadzalem jak walkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Model mi się podoba, spód i zbiorniki paliwa trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Rzeczywiście, niestety, spód modelu to jakieś totalne nieporozumienie. Góra w odniesieniu do zrobionego uprzednio preszajdingu też daje wiele do życzenia. A mogło być tak pięknie...transparentnie....i cieszyć oczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi