imt Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Jak w temacie: http://www.cybermodeler.com/special/2008_acft_manuf.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Psia kosc, chyba sie nie doczekam na tego tamiyowskiego Block 52 w 48-ce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Czy tamn jest błąd cz rzeczywiści hobby boss wydaje dauntlessa w 1/18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Ej! czy ktoś wie kiedy do polski trafi Pe-8 ze zvezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasheed Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=3044 Myśle że ten Globemaster może byc ciekwą pozycją choć to raczej nie mój typ samolotów i skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Ehhh.. A już miałem nadzieje, że ten Revell'owski SH-60 to nie będzie przepak Italerki ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Niech w końcu Edek wyda SBLima (8020) Królestwo za ten model albo za kalki do niego, obojętnie jaka skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Eduard ma na swojej stronie Mirage 2000C w 1:48, ciekawe czyj to przepak tym razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Model będzie przepakiem Hellera i prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 (edytowane) MiGa-23MF jak nie było tak nie ma. Pomijając fakt wypuszczenie na rynek kolejnych "zer, Me, Fw" Ciekawe o ile ten będzie tańszy od Hasegawy - Revell/Harrier GR.7/(Hasegawa)/48 Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Niech w końcu Edek wyda SBLima (8020) Królestwo za ten model albo za kalki do niego, obojętnie jaka skala Jak dobrze pamiętam w latach 90-tych jedna z polskich firm wydała kalki do 8020 (Siemirowice) zarówno w 1:72 i 1:48. Mam je gdzieś w szufladzie. Poszukam i podam firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Zapowiedzi Hase Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Chcieliscie Drakena w 1:48 to bedzie: http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/special/20080102_HAS08P/04.jpg Pozdr. Pawel P.S. Deco troche linki zle wkleiles... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Marku, nie narzekaj ;> Cierpliwości trochę to skleisz sobie żywicznego 23MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Ciuba Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witam ! Żywiczny Mig-23, skąd jeśli można wiedzieć? Pozdrawiam Leszek Ciuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Tak jak kiedyś pisałem, dłubię takiego (w miarę możliwości i ilości wolnego czasu). Matka z której zostaną wykonane formy jest w następującym stadium zaawansowania: 1. Skrzydła - zrobione i wykonane formy. 2. Kokpit 95%. 3. Kadłub - po kolejnym wnerwieniu się na coś co pakuje italerka dłubię go od podstaw. W tej chwili mam bryłę kadłuba gotową w 70%. Zostaje dorobienie wszelkiej maści wystających dupereli, centropłata, wyrycie linii podziału i zrobienie form. 4. Wloty powietrza, gotowe (bryła). 5. Statecznik pionowy gotów w 70%. 6. Stateczniki poziome 50%. Reszta do zrobienia (czyli jeszcze w ... znaczy się duuużo roboty). Całość powstaje na podstawie planów 4+ (po poprawieniu występujących w nich błędów). Jak znajdę chwilę i uznam, że warto coś pokazać to stosowne fotki zamieszczę w uśpionym wątku dziale warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Ten Draken to dla mnie news dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Ciuba Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Reiden ! Dla mnie to szok. Od wielu lat czekam na 23-trójkę, zjadłem zęby na kilku modelach ESCI, ryłem linie, poprawiałem, zbierałem blachy, kombinowałem kalki, rysowałem kamuflarz, robiłem zdjęcia w muzeum w Kijowie, w końcu poddałem się ... Bardzo się cieszę, kiedy można spodziewać się modelu? Wiem to niezbyt mądre pytanie, ale rząd wiekości- tygodnie, miesiące, czy lata? Sam jestem zainteresowany 2 sztukami. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 No mnie właśnie ESCII tak wnerwiło, że postanowiłem sam wyrzeźbić moją ulubioną suszarkę. Co do terminu.... Chciałbym jak najszybciej, ale to chęci tylko (możliwości to inna bajka). Mam nadzieję, że płatowiec wyrzeźbię w przeciągu miesięcy.... Mam też nadzieję, że będzie to kilka a nie kilkanaście miesięcy ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Widze ze Hasegawa, zapowiada na 2008 rok tylko "dania odgrzewane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 A Draken ? Przeciez nie klepali go wczesniej. Jedynie w 1:72... Eduard na ten rok ma w planach kolejne przepaki Hellera, tym razem Jaguara A i wersje brytyjska, pewnie wzbogacone blachami i zywicznymi fotelami z megapakietem kalkomanii jak w przypadku obu Mirage 2000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Widzieliście na stronie EDUARDA Fairey Fulmar Mk.II ? Czy to oryginalny model/formy Edka ? Ładnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi