gorlock Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Witam! Delikatnie dłubię sobie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Oooooo stalinowska pochodnia ;] Będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex2002 Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 eee będzie na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 To i ja zasiadam z popcornem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Kształt tego ustrojstwa od dawna mnie powala. Podglądam walcząc ze współcześniakiem Zinowij Kotin wiedział co robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Ale wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Niezły bysior . Nie wiem jak to się stało, ale kilka dni temu szukałem info o tym tanku i chyba gdzieś na wiki znalazłem tabelkę, że ważył tylko pół tony więcej od IS-2, czyli 46,5t. Wydało mi się to dziwne. Teraz sprawdzam i jest jak byk, że ważył 68t . Świetny temat, będę obserwował z zainteresowaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 widziałem gdzieś model bez tych skrzynek po bokach. Sam pancerz. Wygladał super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca 2016 Share Napisano 30 Czerwca 2016 Niezła ropuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Abrams wersja przedprodukcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Jakis brzydal niekształtny Ale wiem ze z Twoich rak wyjdzie cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Września 2016 Autor Share Napisano 11 Września 2016 Taki brzydki, ze az piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 11 Września 2016 Aerodynamiczny byk :-) Będzie cacko! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Będzie jak ruszą prace. Sam nie mogę się doczekać kolojnych zdjęć z postępów. Ależ bym takiego dorwał w 1:72....tylko OKB Grigorov jest moją szansą na spełnienie marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Ależ bym takiego dorwał w 1:72....tylko OKB Grigorov jest moją szansą na spełnienie marzeń Oj widzę ze kolega nie na bieżąco - zalecam cierpliwość - Trumpeter ma w swoim najnowszym katalogu w zapowiedziach IS-4 i IS- 7 w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Na razie tylko u nich widziałem lada moment E-100,JG-100 oraz dwa modele Stalinca s-65 w zapowiedziach Martoli...akurat jak kupiłem żywicę z Wespe Sorki za OT ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi