SzymonP Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 4 - Najlepszy warsztat/model młodego modelarza (do lat 15-tu) Cześć. Mam na imię Szymon, mam 7 lat. Tata powiedział mi o tym konkursie i chciałbym spróbować skleić model F-117. Model oczywiście wykonuję sam pod okiem taty. Jedyna pomoc to przypisaniu tych postów, wstawianiu zdjęć i tak dalej. Jako nawiązanie do tematu konkursu to tata opowiadał o pustynnej burzy gdzie ten samolot brał udział. Poniżej zdjęcia pudełka oraz ramek z częściami: A oto moje pierwsze próby przy wycinaniu: Szlifowanie: Klejenie siedzenia pilota (było trudno): I pierwsze malowanie: I efekt dzisiejszej zabawy z modelem: Zapraszam wszystkich do oglądania i komentowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Brawo, młodo zaczynasz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 No to paczę z ciekawością, bo mój maluch 4 lata juz do stołu staje i mi pomaga, przy modelach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Powodzenia Szymon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Hej Szymon! Będziemy Ci kibicować Na modelarstwo nigdy nie jest za wcześnie. Pozdrów tatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Powodzenia od tego modelu zaczął się mój powrót do modelarstwa (syn dostał na Gwiazdkę od cioci, złożyłem model z nim do spółki i wsiąkłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Ja też przyłączam się do grona kibiców. Swoją drogą nie sądziłem, że to tak sympatyczny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominikrd Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Przepraszam.... czy są jeszcze wolne miejsca? Można się przysiąść? Jestem kolejnym widzem. Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać kolejnych relacji. Marwaw, też nie sądziłem, że 144 może być przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Czerwca 2016 Ekstra! Ja też będę oglądał! Fiu - 7 lat a już modele kleisz? Dzielny jesteś :-) Powodzenia!!! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 1/144 jest bardzo przyjemne, co prawda przećwiczyłem to tylko na U-bootach, ale było warto. Poza tym skala 1/144 jest niejako kultowa - w niej właśnie opracowano pierwsze modele polskiej produkcji. Stare konie takie jak jak pewnie pamiętają serię Mikro 144 - prymitywne w porównaniu z F-117 którego buduje Szymon, modele samolotów. Miałem wtedy też 7 lat i od tego zaczynała się moja przygoda z modelarstwem. Dawne czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Powodzenia młody modelarzu Kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 Oj będzie się działo... tylko ostrożnie z tym skalpelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi