hiwis Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Skończone, Panzer IV w "48" doczekał się podstawki. "Kolejna diorama niepatryjotyczna, a sławiąca najlepsze na świecie nazistowskie czołgi i ich bohaterskich hitlerowskich szoferów " A tak na poważnie to - uciekając przed hordami ze wschodu, taka sytuacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Bardzo ładnie i do tego 1:48. A ludzik to z jakiej wytwórni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Bardzo ładnie i do tego 1:48. A ludzik to z jakiej wytwórni? Dzięki. Ludzik - "Squad 48" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Witam. Jak żywe. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Bardzo ładna koncepcja i wykonanie. W pewnych ujęciach ludzik wygląda jakby oddawał mocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Ładna podstawka,model też.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Widzę że zaszalales Haulery,Sqady ,Black dogi. Dioramka robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Dziękuję Panowie. (...) Haulery,Sqady ,Black dogi.(...) Akurat z Haulera to jest tylko ten krzyżyk na trumnie Miał być jeszcze ksiądz Haulera ale przy tym Germańcu ze Squada wyglądał jak Pigmej więc odesłałem go z powrotem do parafii - jego czas jeszcze nadejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Klimatycznie... I jak zwykle zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Dopasowanie figurek w tej skali to niezły hardkor. Co producent to inna wielkość. Jeszcze raz gratulacje udanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Super, bardzo mi się podoba (nie wiem tylko czy te porozrzucane łuski są odpowiednie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Świetna diorama. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Dziękuję Panowie - miło że się spodobało. A w kwestii łusek - mnie jakoś pasują do wykoncypowanego scenariusza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Temat ciekawy. Nie widziałem podobnej dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi