krzychu83 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam Model Italeri Ac-47, bez waloryzacji, malowany aero emaliami Model Master. Wszelkie komentarze mile widziane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Mnie się podoba Jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Gratulacje, mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Z oddali Spooki fajnie wygląda, i to mi starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Jak dla mnie, bomba:) Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Dziękuję za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 ...fajnie wygląda , ale...rzuca się w oczy czystość kalkomanii jak by nie było na tle "brudaska"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Kalki mogłyby być nieco "zwashowane", ale ogółem model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 26 Września 2016 Autor Share Napisano 26 Września 2016 Kalki kładłem płynem do zmiękczania WAMOD, niestety, nie działa on dobrze i nie wtopiły się w model tak jak powinny. Stąd nie widać na nich linii podziału blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Ja używam płynu Tamiyi - Mark Fit - i jestem bardzo zadowolony. Działa na kalki nawet po nałożeniu - nie wiem, czy na wszystkie, ale spróbować warto. PS: jak udało Ci się dostać model Stare zapasy, czy portale aukcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 27 Września 2016 Autor Share Napisano 27 Września 2016 Jak na razie używałem tylko agamy, działał super (obecnie niestety niedostępne). Ps. model ze starych zapasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Krzychu, "ugnij" trochę w nim opony bo nienaturalnie wygląda na takich balonach w ogóle nieugiętych. Poza tym dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 Dzięki, za jakiś czas się z nimi "pobawię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi