Hammett Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Witam w mojej kolejnej galerii. Osoby wrażliwe na jakość zdjęć z góry najmocniej przepraszam, gdyż robione były telefonem i są delikatnie rzecz ujmując dalekie od ideału. Obiecuję poprawę w tym temacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Fotki fotkami...ale model zdecydowanie mi się podoba- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Fajny lisek pustyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Detalami się pochwal, daj jakieś zbliżenia. Przyjemny dla oka model Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 27 Września 2016 Autor Share Napisano 27 Września 2016 Fajnie że się komuś podoba. Może uda mi się pożyczyć jakiś sensowny aparat, to postaram się w miarę moich umiejętności strzelić kilka bardziej konkretnych ujęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno Wątpliwy Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Wreszcie model z klasą na forum. Podoba mi się oszczędny subtelny weathering i nienachalne matowe wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Jaki to producent zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 27 Września 2016 Autor Share Napisano 27 Września 2016 Jaki to producent zestawu? Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Sympatycznie zrobiony Storch. A jak się kleiło zestaw? Nazwa Tamiya sugeruje, że pewnie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 27 Września 2016 Autor Share Napisano 27 Września 2016 Model bardzo przyjemny w budowie, świetnie spasowany. Nie przysporzył żadnych problemów wychowawczych. Szpachli użyłem tylko w jednym miejscu w znikomej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Podoba się bardzo. Czy mógłbyś wrzucić fotki wnętrza kabiny. Dłubie przy takim w 1:32 i mam więcej pytań niż odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Nie mam ich zbyt wiele. Kilka z placu budowy. Nie ma się specjalnie czym chwalić, ale jeśli w czymś Ci pomogą proszę bardzo. Gdybyś miał jakieś pytania, pisz śmiało na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Pasy to "szmaciaki" GWH? Wyglądają zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 ale tego Hakenkreuza na stateczniku to chyba za duzego nakleiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 Pasy to "szmaciaki" GWH? Wyglądają zacnie. Pasy z zestawu Eduard, tylko trochę je torturowałem i tak to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Dzięki. Generalnie idę w ten sam deseń z tą różnicą, że siedzenia mam tapicerowane brązowym materiałem/skórą i tablicę w kolorze wnętrza kabiny. Nie będę tego zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 Robisz jakby luksusowo Pochwał się, jestem ciekawy efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 Festiwal już za nami, ale pochwalę się wyróżnieniem jakie dostał mój bocian. Dziękuję i do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi