PabloA Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Witam, Prezentuję mój najnowszy ulepek, model bardzo przyjemny w składaniu, dość dobrze oddający detale oryginału, gdyby nie trochę skopana owiewka i horror ze starymi kalkami to było by całkiem pięknie Model wykonany w standardzie oprócz kilku dodanych od siebie drobnostek, malowany farbami Gunze, ostatnia warstwa to lakier Alclad Semi Matt. Z góry przepraszam za drewniane tło, może kiedyś znajdę chęci by podprowadzić prześcieradło i zrobić to bardziej profesjonalnie ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Ładny ten "wielki" - "mikrus" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Fajny ten maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Wygląda super. Podziwiam tempo w jakim go ukończyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Kawał dobrej roboty, też zazdroszczę tempa prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 WOW podobają mi się te subtelne przebarwienia. Przy takiej powierzchni miałeś z tym naprawdę kupę roboty. Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 14 Października 2016 Autor Share Napisano 14 Października 2016 Dziękuję wszystkim, cieszę się że się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Bardzo mi się to maleństwo ("maleństwo", hehe) podoba. Fajnie go pomalowałeś, bardzo subtelnie zróżnicowałeś powierzchnię, lubię to w szarych maszynach. Żałuję że nie zaaplikowałeś mocniejszego washa, choć z drugiej strony w tych grubych liniach podziału nie wiem czy to by dobrze wyglądało. No i psuje trochę wrażenie dość nierówna powierzchnia w okolicach kabiny, jakby było widać miejsce łączenia, choć może to jest jakaś linia podziału, nie jestem pewien. Summa summarum - model wyszedł bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Imponujący "szkrab" Widziany w Bielsku na żywo wygląda Bardzo ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alucard Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Piękny samolocik. Przydała by się jakaś moneta czy coś z boku dla porównania wielkości ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi