Taki Jeden Napisano 27 Listopada 2018 Share Napisano 27 Listopada 2018 58 minut temu, Solo napisał: Wracając do tematu: cena F-14D wróciła w MojeHobby do normalnego, odpowiedniego dla bogatej Polski poziomu 400,99 zł. Tu jeszcze jest po taniości: https://plastmodel.pl/p/656/36774/tamiya-61118-grumman-f-14d-tomcat-1-48-samoloty-odrzutowe-skala-1-48-modele-samolotow-wojskowych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Listopada 2018 Autor Share Napisano 27 Listopada 2018 Przed przeceną mieli chyba 89 sztuk na stanie, po przecenie już 42. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 27 Listopada 2018 Share Napisano 27 Listopada 2018 Sam nabyłem jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 27 Listopada 2018 Share Napisano 27 Listopada 2018 U skosnookich w dosc dobrej cenie A £48(232zl) a D £53 (257zl) Cena w przyblizeniu zalezy od aktualnego kursu https://www.1999.co.jp/eng/plamo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Listopada 2018 Autor Share Napisano 27 Listopada 2018 Z transportem i VATem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 27 Listopada 2018 Share Napisano 27 Listopada 2018 Bez przesylki a co do vatu to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) 12 godzin temu, kzugaj napisał: U skosnookich w dosc dobrej cenie A £48(232zl) a D £53 (257zl) Cena w przyblizeniu zalezy od aktualnego kursu https://www.1999.co.jp/eng/plamo/ Można tylko po co? W plastmodelu z rabatem wyszło mi wczoraj 263,14 PLN, dodałem jeszce jedna pierdółkę i wysyłka gratis. U skośnych i tak wyższa cena wychodzi, bo porównujesz do sredniego kursu, bank zawsze ci karte przeliczy wyżej, po cenie sprzedaży. Wychodzi na to, że nawet w Polsce można w dobrej cenie kupic Edytowane 28 Listopada 2018 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Listopada 2018 Autor Share Napisano 28 Listopada 2018 Ale to jest cena u sprzedawcy w Azji, tam jest zawsze w sklepie dużo taniej niż u nas. Dodaj do tego bardzo drogi transport z Chin czy Japonii (wyjdzie blisko 100 zł zapewne) i już cena jest zbliżona do naszej. A jak dowalą VAT to będzie jeszcze dodatkowe 100 zł. Porównywanie gołych cen między sklepami w Polsce i w Azji jest całkowicie pozbawione sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 No tak przeciez wszyscy w polce kradna taka wielka mafija vatoska to na wszystko trzeba vat przyklepac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 10 godzin temu, Solo napisał: Porównywanie gołych cen między sklepami w Polsce i w Azji jest całkowicie pozbawione sensu. Racja , to mnie odpycha bardzo często od zakupów w nowych dla mnie i " dalekich " sklepach . Już nie mówiąc o następnych hasłach , loginach . A jeszcze w jednym jest to , w drugim nie ma tamtego . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Listopada 2018 Autor Share Napisano 28 Listopada 2018 W Azji kupuje się tylko w 3 przypadkach: gdy chcesz mieć coś czego nie ma w Polsce, gdy jest tam znacznie taniej niż w Polsce albo gdy chcesz mieć coś szybciej niż koledzy w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 2 godziny temu, Solo napisał: W Azji kupuje się tylko w 3 przypadkach: gdy chcesz mieć coś czego nie ma w Polsce, gdy jest tam znacznie taniej niż w Polsce albo gdy chcesz mieć coś szybciej niż koledzy w Polsce. Czyli Solo to tylko w Azji zakupy robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 29 Listopada 2018 Share Napisano 29 Listopada 2018 W dniu 27.11.2018 o 20:52, Taki Jeden napisał: Sam nabyłem jednego. Też przygarnąłem jednego. 250+ PLN za ten model to świetna cena. To chyba była jakaś promocja dystrybutora, która akurat w plastmodelu trwa nieco dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Listopada 2018 Autor Share Napisano 29 Listopada 2018 Mam pytanie: czy ktoś z Was kupił do F-14D Tamki dedykowany kokpit Airesa? Jeśli tak to jak wygląda temat spasowania; czy jest dobre czy takie jak to zazwyczaj u Airesa niestety jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Ja tam nadal lubię HB i Hasegawę, a dzięki Tamce ceny tych pierwszych poszły w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi