makinen Napisano 16 Października 2016 Napisano 16 Października 2016 Miałem już dość tego modelu i cieszę się, że nastąpił koniec. Podczas manewrowania nim przy brudzeniu pigmentami trzy razy ułamałem antenę i jedno koło . Niestety nie pokażę Wam dopancerzonego podwozia, które super wyszło i razem z zakurzoną ramą wygląda fajnie, ale nie podejmuję się już obracać tego modelu w rękach. Zdjęć dużo, bo kilka ustawień aparatu, a i tak nie jest zbyt dobrze. Teraz widzę, że bieżnik nie wszędzie dostał pigment. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=54994 Cytuj
bazylms Napisano 16 Października 2016 Napisano 16 Października 2016 Super, środkowa część sesji zdjęciowej wyszła najlepiej. Na początki i końcu za ciemno. Cytuj
Zekar Napisano 16 Października 2016 Napisano 16 Października 2016 Bardzo się mnie podoba . Ten "daszek" nad wieżą km-u to jak rozumiem konstrukcja polowa? Cytuj
makinen Napisano 16 Października 2016 Autor Napisano 16 Października 2016 Bardzo się mnie podoba . Ten "daszek" nad wieżą km-u to jak rozumiem konstrukcja polowa? Tak- spójrz proszę na pierwszą stronę warsztatu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi