makinen Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Miałem już dość tego modelu i cieszę się, że nastąpił koniec. Podczas manewrowania nim przy brudzeniu pigmentami trzy razy ułamałem antenę i jedno koło . Niestety nie pokażę Wam dopancerzonego podwozia, które super wyszło i razem z zakurzoną ramą wygląda fajnie, ale nie podejmuję się już obracać tego modelu w rękach. Zdjęć dużo, bo kilka ustawień aparatu, a i tak nie jest zbyt dobrze. Teraz widzę, że bieżnik nie wszędzie dostał pigment. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=54994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Fajowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Super, środkowa część sesji zdjęciowej wyszła najlepiej. Na początki i końcu za ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Bardzo się mnie podoba . Ten "daszek" nad wieżą km-u to jak rozumiem konstrukcja polowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Bardzo się mnie podoba . Ten "daszek" nad wieżą km-u to jak rozumiem konstrukcja polowa? Tak- spójrz proszę na pierwszą stronę warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi