kermit zaba Napisano 29 Października 2016 Share Napisano 29 Października 2016 (edytowane) Powitać! Po pokładowym Kocie postanowiłem przejrzeć rozgrzebane modele, leżące i oczekujące. Wyrok padł na Kometa, którego zacząłem robić po obejrzeniu warsztatu Bartosza69 i przyswojeniu wiedzy z nich od Wuwumastera. Wszystkim zainteresowanym z tamtych tematów serdecznie dziękuję za te wiadra informacji i zdjęć. Ile mogłem/umiałem tyle wprowadziłem w życie przy swojej miniaturze. Sam model był już nie raz opisywany, więc recenzję inboxową sobie odpuszczę. Dorzuciłem kalki od Hellera, blachy i maski od Edka i parę igieł od Mamy. Malowałem Gunze H, połysk to Sidolux, satyna po całości Gunze C, a punktowo matowy akrylowy od MM. Przy wylocie dyszy i okolice luf przykopcone Smokiem od Tamki, washa właściwie brak, poza głębszymi wnękami. Na koniec przepolerowałem osłonę kabiny. I zdjęcie rodzinne Obrońców Rzeszy: Edytowane 19 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 29 Października 2016 Share Napisano 29 Października 2016 Ładne cacko! Rakietowy Czerwony Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 29 Października 2016 Share Napisano 29 Października 2016 Ale fajny mikrus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 no no - bardzo ładny !! ciężko się do czegoś przyczepić pozdrawiam! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Super wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Bardzo fajny Komet wyszedł, szczególnie spód mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Prześliczny. Chyba najfajniejszy Twój model !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi