imek46 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Tak trzymaj Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 Czy jest szansa na rozdzielenie klas samolotów na 48 i 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2016 Szansa zawsze istnieje, jeżeli będzie odpowiednia ilość modeli to oczywiście klasy będą rozdzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Szansa zawsze istnieje, jeżeli będzie odpowiednia ilość modeli to oczywiście klasy będą rozdzielone. Myślę ze dobrze by było zrobic to przed rozpoczeciem imprezy, juz na etapie zgłaszania modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Temat wbity w kalendarz. Młody na wieść, że w Mińsku będzie wystawa ochoczo zabrał się za kończenie rozgrzebanych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Rezerwacja hotelu zrobiona. Karty wydrukowane. Teraz tylko kasę ciułać i przyjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Modele konkursowe prawie wybrane, ale prawie robi wielką różnicę W ramach konkursu ogłaszam konkurs: co przywieźć: - Mi-6 czy Mi-26 a może oba? Oczekuję na podpowiedzi do 24.01.2017 No chyba że organizatorzy zapewnią 1m2 (słownie: jeden metr kwadratowy) wolnej powierzchni w śmigłowcach 1/72 to dolecą oba (ci którzy byli w Krasnymstawie wiedzą o co chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 - Mi-6 czy Mi-26 a może oba? Jasne, że oba, bo inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 O rzesz ty, a twoja galera dojedzie? Jak dla mnie to prawie pewniak na puchar a głupio by było nie zawieść do domu jakiegoś kielicha co by opić zwycięstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2016 Modele konkursowe prawie wybrane, ale prawie robi wielką różnicę W ramach konkursu ogłaszam konkurs: co przywieźć: - Mi-6 czy Mi-26 a może oba? Oczekuję na podpowiedzi do 24.01.2017 No chyba że organizatorzy zapewnią 1m2 (słownie: jeden metr kwadratowy) wolnej powierzchni w śmigłowcach 1/72 to dolecą oba (ci którzy byli w Krasnymstawie wiedzą o co chodzi) Metraż zapewniamy . Proszę przywieźć obydwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Modele konkursowe prawie wybrane, ale prawie robi wielką różnicę W ramach konkursu ogłaszam konkurs: co przywieźć: - Mi-6 czy Mi-26 a może oba? Oczekuję na podpowiedzi do 24.01.2017 No chyba że organizatorzy zapewnią 1m2 (słownie: jeden metr kwadratowy) wolnej powierzchni w śmigłowcach 1/72 to dolecą oba (ci którzy byli w Krasnymstawie wiedzą o co chodzi) Metraż zapewniamy . Proszę przywieźć obydwa . Ja też się uśmiechnę o zapewnienie miejsca dla galery ( tez co najmniej 1 m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 W tamtym roku jakoś nie udało się dojechać ,ale może uda się w tym . Tym bardziej że jest to rzut beretem , i jest pewien sentyment z racji co rocznych imprez motocyklowych veteranów szos A i modelarsko też troszku się działo a gdzie to chyba odgadniecie . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 Ja też się uśmiechnę o zapewnienie miejsca dla galery ( tez co najmniej 1 m2) Uśmiechy bardzo pożądane (przed i po imprezie) miejsce będzie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 W tamtym roku jakoś nie udało się dojechać ,ale może uda się w tym .Tym bardziej że jest to rzut beretem , i jest pewien sentyment z racji co rocznych imprez motocyklowych veteranów szos A i modelarsko też troszku się działo a gdzie to chyba odgadniecie . . "Magnet" robi super imprezy a my też przygotowujemy niespodziankę w postaci wystawy sprzętu wojskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSCUD Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Przykro mi, ze temat schodów został wyczerpany ale proponuję inny : - chciałbym ufundować nagrodę "za upór w realizacji swoich modelarskich marzeń" dla seniora, co do kategorii sprawa jest otwarta. Jeżeli będzie na to Wasza zgoda przyznamy ją wspólnie. Poza tym - mam już hotel ale kilkanaście km od miejsca konkursu, macie coś bliżej ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 31 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2016 Przykro mi, ze temat schodów został wyczerpany ale proponuję inny :- chciałbym ufundować nagrodę "za upór w realizacji swoich modelarskich marzeń" dla seniora, co do kategorii sprawa jest otwarta. Jeżeli będzie na to Wasza zgoda przyznamy ją wspólnie. Poza tym - mam już hotel ale kilkanaście km od miejsca konkursu, macie coś bliżej ????? Zgoda oczywiście jest , w sprawie noclegu spróbuj tutaj :http://www.zajazdpodrozami.com/pl/hotel/hotel/ lub http://www.hotelpartner.pl/ a do sprawy schodów wrócimy w rozmowach bezpośrednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Kurna, wystawa kusi, tym bardziej że niedaleko od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Przykro mi, ze temat schodów został wyczerpany ale proponuję inny :- chciałbym ufundować nagrodę "za upór w realizacji swoich modelarskich marzeń" dla seniora, co do kategorii sprawa jest otwarta. Jeżeli będzie na to Wasza zgoda przyznamy ją wspólnie. Poza tym - mam już hotel ale kilkanaście km od miejsca konkursu, macie coś bliżej ????? Mariusz my mamy miejscówkę "Hotel Restauracja Stylowa" Mińsk Mazowiecki ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 46. W sumie to jest bardzo blisko miejsca imprezy. Nocowałem tam w tym roku i chodziłem na piechotę. Pokój 2-osobowy 140 złotych za śniadaniem. P.S. Dzięki za nagrodę. Nareszcie ktoś mnie doceni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Kurna, wystawa kusi, tym bardziej że niedaleko od domu. Przemo, Ty masz rzut beretem. Bądź tam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Kurna, wystawa kusi, tym bardziej że niedaleko od domu. Ja mam trochę dalej i się wybieram....wiec w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Przykro mi, ze temat schodów został wyczerpany ale proponuję inny :- chciałbym ufundować nagrodę "za upór w realizacji swoich modelarskich marzeń" dla seniora, co do kategorii sprawa jest otwarta. Jeżeli będzie na to Wasza zgoda przyznamy ją wspólnie. Poza tym - mam już hotel ale kilkanaście km od miejsca konkursu, macie coś bliżej ????? A jakież to kryteria obowiązują w konkursie pt. " za upór w ................................." i w jaki sposób zgłaszać kandydatów? Bo przyznam propozycja nad wyraz ciekawa A może do modelu dołączyć informację "z modelem walczyłem przez ........ lat" Co do schodów to ileż można po nich łazić z tak cenną zawartością jaką są nasze, nieraz w pocie czoła wykonane modele. Przyznam szczerze że wspinaczka po schodach w Krasnymstawie na piętro była co najmniej wyczerpująca A poza tym Parking, panocku, PARKING, żeby nie latać po okolicy jak kot z pęcherzem i targać pudełek z modelami z drugiego końca ulicy. A tak ogólnie to wszystkiego najlepszego w tym nowym 2017 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 W Krasnymstawie mogłeś sobie pojechać windą. Szerokie i fajne schody tam były, także nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 a tak, winda była i nawet raz się przejechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Kurna, wystawa kusi, tym bardziej że niedaleko od domu. Przemo, Ty masz rzut beretem. Bądź tam ..... Chciałbym i postaram się. Kurna, wystawa kusi, tym bardziej że niedaleko od domu. Ja mam trochę dalej i się wybieram....wiec w czym problem Czas, finanse, transport i takie tam. Ale mam nadzieję że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Mam nadzieję się wybrać - oczywiście nie z pustymi rękoma ale wszystko w rękach korporacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi