axel1st Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Jeden z moich dwóch skończonych w tym roku modeli ( sukces po roku bezczynności! :p )- BTR-70 w afgańskim malowaniu. Model Trumpetera, z małymi przeróbkami ( np. żaluzje na wlotach powietrza ). Cytuj
Zekar Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Bardzo ładny BTR, jedyna uwaga dotyczy kół, moim zdaniem powinny być bardziej zakurzone, poza tym super . Zdradzisz, jakimi kolorami go malowałeś, szczególnie interesuje mnie odcień zielonego jaki użyłeś, właśnie próbuję dobrać jakiś kolor do swojego i mam zagwozdkę. Cytuj
pedzelek Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 ładniutki. Dołączam się do kolegi wyżej ,że nad kołami musisz jeszcze popracować. Cytuj
bazylms Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Uwagi dokładnie jak powyżej. Świetny model. Cytuj
axel1st Napisano 13 Listopada 2016 Autor Napisano 13 Listopada 2016 Dzięki, fajnie, że się podoba Koła faktyczne, wyglądają jakby się świeciły, dziwnie wyszły na zdjęciach Bardzo ładny BTR, jedyna uwaga dotyczy kół, moim zdaniem powinny być bardziej zakurzone, poza tym super . Zdradzisz, jakimi kolorami go malowałeś, szczególnie interesuje mnie odcień zielonego jaki użyłeś, właśnie próbuję dobrać jakiś kolor do swojego i mam zagwozdkę. Zielony to green khaki z takiego zestawu, polecam Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 13 Listopada 2016 Super Moderator Napisano 13 Listopada 2016 Fajny BTR i ładna podstaweczka! pozdrawiam Christian Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 Super. Bardzo mnie się podoba. Cytuj
Mierzu Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Jak żywy. Narobileś mi smaka na BTRciaka. Cytuj
Gerd Napisano 16 Grudnia 2016 Napisano 16 Grudnia 2016 Brawo. Bardzo dobry, model. Gratuluję. Szmata na wydechu = pożar. Ale to nie zarzut. Wolne spostrzeżenie. Cytuj
Dumo Napisano 17 Grudnia 2016 Napisano 17 Grudnia 2016 Bardzo mi się podoba, nieprzesadzony, wykonany ze smakiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi