axel1st Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Jeden z moich dwóch skończonych w tym roku modeli ( sukces po roku bezczynności! :p )- BTR-70 w afgańskim malowaniu. Model Trumpetera, z małymi przeróbkami ( np. żaluzje na wlotach powietrza ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Bardzo ładny BTR, jedyna uwaga dotyczy kół, moim zdaniem powinny być bardziej zakurzone, poza tym super . Zdradzisz, jakimi kolorami go malowałeś, szczególnie interesuje mnie odcień zielonego jaki użyłeś, właśnie próbuję dobrać jakiś kolor do swojego i mam zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 ładniutki. Dołączam się do kolegi wyżej ,że nad kołami musisz jeszcze popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Uwagi dokładnie jak powyżej. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 Dzięki, fajnie, że się podoba Koła faktyczne, wyglądają jakby się świeciły, dziwnie wyszły na zdjęciach Bardzo ładny BTR, jedyna uwaga dotyczy kół, moim zdaniem powinny być bardziej zakurzone, poza tym super . Zdradzisz, jakimi kolorami go malowałeś, szczególnie interesuje mnie odcień zielonego jaki użyłeś, właśnie próbuję dobrać jakiś kolor do swojego i mam zagwozdkę. Zielony to green khaki z takiego zestawu, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Listopada 2016 Fajny BTR i ładna podstaweczka! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Super. Bardzo mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 Super !!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Jak żywy. Narobileś mi smaka na BTRciaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Brawo. Bardzo dobry, model. Gratuluję. Szmata na wydechu = pożar. Ale to nie zarzut. Wolne spostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Bardzo mi się podoba, nieprzesadzony, wykonany ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi