blacman Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 ...żebym nie musiał potem czytać biadolenia że Aj waj sie nie podoba czy cośtam... nie podoba się.w marketach budowlanych o różnych nazwach są takie szyny do firan w postaci ładnych chromowych lub satynowanych rurek. Dotnij może i przykryj gwint oraz nakrętkę. Zostanie ładny estetyczny słupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2016 No przeca to jest tylko robocza podstawka Tak w koncowej ta sruba bédzie sobie przechodzic przez jakis kolek. Ja osobiscie myslalem o jakims minimalizmie podobnym do tego co bylo w U-201, tylko nizsze tak ze 2-2,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Co by nie było że Pułkownik ino swoich do roboty gania, nazistom też pogonił dziś kota. Ciapek nawet woził już ZOFJIĘ kolejkOM na wózku minowym, niestety robili to po spożyciu i na waleta, tak więc aby nie gorszyć młodzierzy, fotki dziś bez nich WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Grudnia 2016 dajesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Czysto wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2016 Niestety nie wolno mi tu pokazywać moich heretyckich kartonowych narzędzi, technik i klejów, więc nie mogę opowiedzeć jakie to proste Powiem tylko że nie ma tu grama suprgluta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 ale tu chyba plastik od początku jest... Chyba, że planujesz waloryzacje kartonem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Czyżby mistyczny BCG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 DOKŁADNIE Forest. Nie mistyczny, ON istnieje i ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 szyny też kleiłeś na BCG??? i tak sobie trzyma mosiądz do mosiądza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Gała, ja tym też za starego pierwyj Cartoon lepiłem bo śladów nie zostawiał. Ale nie chcesz mi chyba powiedzieć że ci to cosik metal razem skleja? A jak chcesz mi wmówić to czy to także integruje metal z plastikiem? I jak silna jest to wiENź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 To COSIK klei wszystko!!! Dopóki nie przyłoży się SIŁY, to trzyma jak złoto... Teraz pytanie, kto przykłada SIŁĘ do modeli? Jeno mam jedno-JEDYNE-jedno pytańko... W CHALIERĘ tego na rynku, o strzał w potylicę nie trudno: Tawariszcz Gała, co wybrać?? JAK ŻYĆ?? A po naszemu, co polecasz? Prosim o fotkie opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Choć raz Forest pisze z sensem Tak BCG lepi wszystko do wszystkiego. Więź jest całkiem mocna, oczywiście nie taka jak przy glucie, ale nie ma on "grubości "gluta, a każdy nadmiar można usunąć poślinionym pYNdzlem, nawet po tygodniu. Więź wzmacniamy podkładem, który jako związek bardziej chemicznie Silny i śmierdzący załatwia nam sprawę. FotkOM chENtnie służę, ale dopiero w styczniu bo tera jestem już u Was w PolSZCZE Tak więc do powrotu do domu mogę jedynie służyć pomocOM teoretycznOM oraz pisaniem farmazonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 No to u mnie może być średnio bo podkłądu nie używam, a w tankach duża szansa na zaczepienie wystających blach przy malowaniu. Ale spróbować nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Choć raz Forest pisze z sensem Z prostej statystyki wynika, że kiedyś to w końcu musiało się stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2016 Choć raz Forest pisze z sensem Z prostej statystyki wynika, że kiedyś to w końcu musiało się stać Forest - ty lepiej, zamiast gadać z sensem, Kirą byś się zajął, chociażby w przerwie pomiędzy karpiem a pierożkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Forest - ty lepiej, zamiast gadać z sensem, Kirą byś się zajął, chociażby w przerwie pomiędzy karpiem a pierożkami Dobrze Marcin prawi Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) No i jestem w dom Aparat przyjedzie dopiero z żoną ZOFIJĄ za ponad tydzień, więc dalej rzeźbimy w kupie Normalnie jestem bardzo zaskoczony tym że tak niewiele jest do porawiania po pierwszym podkładzie. Nazisty zawsze dobrze wyglondajOM w tym kolorze WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2017 Tak BCG lepi wszystko do wszystkiego. Więź jest całkiem mocna, oczywiście nie taka jak przy glucie, ale nie ma on "grubości "gluta, a każdy nadmiar można usunąć poślinionym pYNdzlem, nawet po tygodniu. Więź wzmacniamy podkładem, który jako związek bardziej chemicznie Silny i śmierdzący załatwia nam sprawę. FotkOM chENtnie służę, ale dopiero w styczniu bo tera jestem już u Was w PolSZCZE Się przypominamy o obiecaną fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 Wiedziałem że mam jeszcze jakOMś fotkę SZCZelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 (edytowane) No i jest obiecana fotka: Wyprowadziłem go do końca, zrobiłem osłony śrub.... jutro pora na pierwsze kolorki Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Co to na tym tyle takie czarne tak dziwnie wygląda jakby się rozlazł? Cień to jaki czy co? Chyba mi gałki oczne świrują i trójwymiaru nie umieją złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Taki śmieszny kształt rufy, to i zdjatko z lekka mylące wyszło. Znaczy się nic się nie rozłazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2017 Co to na tym tyle takie czarne tak dziwnie wygląda jakby się rozlazł? Cień to jaki czy co? Chyba mi gałki oczne świrują i trójwymiaru nie umieją złapać. Nie rozumiem pytania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Spoko, już sobie na wcześniejszych fotkach zobaczyłem. Jak pisał Ja, kształt rufy powoduje efekt cienia, który na tej fotce wygląda jakby się szpara z jednej strony zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi