Stojkovic Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Oto co wyciągnąłem z leciwego już zestawu Italeri. Fotki dzięki Tomkowi Hejmo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Takie fotki to co innego. Świetnie wyszedł. Ale dwie rzeczy trochę słabe - pozapychane dziurki w osłonie tłumika i dach kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Gdybym robił raz jeszcze, kupiłbym plandekę na dach z Panzerartu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Jakim kolorem robiłeś obicia? Gąbka, czy pędzelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Sam pojazd ok, poza tym nieszczęsnym dachem - który jednak bym wymienił. Ale kibel to wyszedł chałtura- nie wygląda jak plastikowy T-T . A tak po tymi wadami, to nieźle wyszło jak na taką starą "italkę" tu duży plus, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 11 Grudnia 2016 Piękna ciężarówka. A mam pytanie. Jak strzelali z karabinu nad kabiną, skoro w dachu nie ma wyłazu? Ściągali plandekę jak chcieli postrzelać, czy wychodzili przez pakę na dach? Aż prosi się o podstawkę, bo tak sama stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Witajcie. Obicia robione pędzlem i gąbką. Kibel starałem się by wglądał na plastik, ale kwestia gustu czy jest ok czy nie. Dla mnie jest w sam raz. Co do dachu kabiny, to może i nie merytorycznie, ale chciałem go już zrobić i nie chciało mi się szukać ekstra żywicznej plandeki z Panzerartu (pomijając kolejne inwestycje prócz kół które były 2 x droższe niż model). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 świetna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2016 Kolor obić to AK Chipping colour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 A jak ma wyglądać.Przecież to Toy-Toy . Wykosił mnie jego wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi