bazylms Napisano 3 Września 2019 Share Napisano 3 Września 2019 Jaki wykop. Musiałeś się chyba przenosić że go w tej szafie znalazłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 3 Września 2019 Share Napisano 3 Września 2019 (edytowane) Cyc leżał taki pomarszczony, dawno bez libido. I już tylko patrzył tymi swoJymi oczyma... NO TO się w końcu MonNsjur Gale żal cyca zrobiło po ludzku. I dobrze. Cyc wierny i przebaczy. Edytowane 4 Września 2019 przez Super_Hans 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 Cycek gotowy do pasowania, powróciłem ostatnio do niedzielnego trybu pracy przy nim i mam nadzieję że uda mi się utrzymać to trochę dłużej niż ostatnio Jak już kiedyś wspominałem, takich projektów się nie porzuca..... tak ostatecznie w sensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 W końcu nabiera kształtu, niczym silikonowy cyc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) WTEM: Edytowane 31 Stycznia przez Szydercza Gała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Łomatko i córko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Się robi się: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego Wieże 305-tek: Kominy, przypominaja raczej coś z działki Towarzysz Korolewa Generalnie to same bryły, jeszcze bez ozdobników wszelakich, a w przypadku kominów to nawet jeszcze nie wszystko wyprowadzone. No ale dzieje się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego 3 godziny temu, Szydercza Gała napisał: ...coś z działki Towarzysz Korolewa.. jeśli chodzi o siergieja pawłowicza to literówkę trzeba poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Сергей Павлович Королёв Proszę Angielska transkrypcja też jest Korolev, ale ja się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) 12 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Angielska transkrypcja też jest Korolev, ale ja się nie znam... a to heca tyle błędnych publikacji szanowanych autorów.... tyle lat w nieświadomości.... aż musiałem przyjrzeć się temu dokładniej.... i już wszystko jasne ---> więc tak, on był Ukraińcem z urodzenia i po ukraińsku jest Korolow (Корольов) ale w wersji rosyjskiej funkcjonuje jako Korolew (Королёв) także tego.... wychodzi na to że obie wersje poprawne 18 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Wieże 305-tek będzie nitowanko : Edytowane 12 Lutego przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Jak to u ruskich, bez pół litra nie ..... To zdjęcie jest z nieudanych ćwiczeń Zbychu. Pajace nie domknęły zamka i odSZCZelili wieży czapkIE Owa czapka zdemolowała jeden z pomostów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) 39 minut temu, Szydercza Gała napisał: Jak to u ruskich, bez pół litra nie ..... chyba lit(E)ra nie tylko nazwiskowo bo u mnie też miało być tak : 2 godziny temu, M.A.V. napisał: będzie n (I) towanko : EDIT ------------- więc podsumowując.... jedno pół litEra , drugie pół litEra... no i cyk , jest literek Edytowane 12 Lutego przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego No i widzisz Zbychu tutaj dupa zbita. Nitowane jest wewnętrzne poszycie, ale pancerz jest dokręcony do niego tymi wielkimi śrubami, a sam z zewnątrz jest gładki. Z resztą nity w 200 to juz tak trochę nie teges, no chyba że są wielkosci tych śrub od pancerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ...i odSZCZelili wieży czapkIE.... to i pewnie z obsUgi zostały szniTZle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi