bazylms Napisano 3 Września 2019 Share Napisano 3 Września 2019 Jaki wykop. Musiałeś się chyba przenosić że go w tej szafie znalazłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 3 Września 2019 Share Napisano 3 Września 2019 (edytowane) Cyc leżał taki pomarszczony, dawno bez libido. I już tylko patrzył tymi swoJymi oczyma... NO TO się w końcu MonNsjur Gale żal cyca zrobiło po ludzku. I dobrze. Cyc wierny i przebaczy. Edytowane 4 Września 2019 przez Super_Hans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 Cycek gotowy do pasowania, powróciłem ostatnio do niedzielnego trybu pracy przy nim i mam nadzieję że uda mi się utrzymać to trochę dłużej niż ostatnio Jak już kiedyś wspominałem, takich projektów się nie porzuca..... tak ostatecznie w sensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 W końcu nabiera kształtu, niczym silikonowy cyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi