marioba Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Witam Szanownych Forumowiczów! B1 bis, Panzerkampfwagen B2 740(f) German Army. Tamiya 1:35, taka jesienna dłubanina prosto z pudła. Model w malowaniu z 1944 roku, Wyspy Normandzkie. Pomalowany tym co miałem pod ręką i całą resztą świata. Zapraszam do oglądania i oceny... I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Ładne kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Całkiem fajuśny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 No, więcej, niż fajnuśny, dobry, albo podobasie. Wspaniały, świetny, no i do tego B1bis, mój ulubiony czołg, szczytowe osiągnięcie ślepej uliczki obranej przez Francuzów. Korci mnie ten model coraz bardziej. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Mi również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Bardzo ładny, podoba mi się. Dobrze, że go nie upaprałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Model przy takim oświetleniu jak obecnie wydaje się bardzo ładny. A przy lepszym oświetleniu podejrzewam ,że było by jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi