Przemek Przybulewski Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 KOlejne modele zakończone w ubiegłym roku. Dosyć chyba rzadko widywane na naszych forach a szkoda, bo modele bardzo fajne. Proste, łatwe w budowie, może trochę brak szczegółów ale jeśli chodzi o dodatki to ich ilość nie powala. Skromny wybór blaszek czy dodatków żywicznych do kosza wieży. A gąsek czy luf jak na lekarstwo dlatego model prawie z pudła. Prawie bo coś tam zmieniłem, głównie liny, podstawy anten i same anteny, zmieniłem też lufy w karabinach na wersje RBModel. Dorobiłem poza tym tablice na tylnich koszach wieży w K9 i trochę pakunków do obu pojazdów. Dorzuciłem jakieś koła i kanistry do kompletu. Malowanie według instrukcji, czterokolorowe dosyć skomplikowane i pracochłonne. Niektóre kolory dobierane na oko. Do tego trochę pigmentów. Podstawka banalna, bo pojazdy zajmują sporo na niej miejsca i nie chciałem jeszcze bardziej zagracać. Zapraszam do galerii: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Fajniaste. Zwłaszcza K9...zaje haubico-armata. MBB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Fajnie jest! Po oczach biją tylko te białe tablice z robaczkami na koszu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Jak zawsze się podoba... Pozdrowienia dla współcześniaków..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Gratulacje piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 No i gitara Fajny pomysł ze skierowaniem luf w tym samym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2017 Fajniaste. Zwłaszcza K9...zaje haubico-armata.MBB Dzięki. Wszyskie haubice są fajne. Fajnie jest! Po oczach biją tylko te białe tablice z robaczkami na koszu..Dziękuje. Takie były w oryginale i tak zrobiłem, można trochę przyciemnić albo przykurzyć. Jak zawsze się podoba... Pozdrowienia dla współcześniaków..! Wielkie dzięki. Wiesz, że u mnie tylko takie... Gratulacje piękneDziękuję bardzo. Super.Dzięki. No i gitara Fajny pomysł ze skierowaniem luf w tym samym kierunku Dziękuję. A jakoś tak samo wyszło, skrzyżowane wyglądały fatalnie, na boi jeszcze gorzej i zostało tylko takie ustawienie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Mogłeś z K9 zrobić naszego KRABA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2017 W sumie musiałbym zużyć/zmarnować dwa modele. Bo jeszcze AS-90 potrzeba. Może kiedyś ktoś wyda Kraba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 12 Stycznia 2017 Super, podoba mi się ten K-9. Fajnie że na jednej podstawce, są dwa modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2017 Super, podoba mi się ten K-9.Fajnie że na jednej podstawce, są dwa modele. Dziękuję. Tak kiedyś się zastanawiałem i zrobienie dobrej podstawki jest dosyć pracochłonne, kosztowne i czasami brak koncepcji, poza tym zajmują one jednak sporo miejsca, dlatego w niektórych przypadkach staram się upchnąć dwa modele na jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi