Przemek Przybulewski Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Dorobiłem kołki pod koła i podpory pod podwozie: Umocowalem wszystko do podstawki i dodalem trochę pokryszonych liści na pojazd i podstawce (pozamiatałem je na boki i w rogi) --- --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Zajebisty model muzealny. Tyle świetnych elementów, że trudno coś w dwóch zdaniach napisać. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Ooooo Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 13 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 13 Marca 2017 Pokombinuj troszkę z szkłem, pojazdy stojące mają raczej brudne szybki, i ten szperacz z boku też za czysty zrób filtr z transparentnego zielonkawego i przykurz nie co szyby, na temat rakiety to wisz ;) co się należy .. Reszta wypas... zrób jeszcze tylko taką mało czytelną zmęczoną tabliczkę i będzie mega. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Marca 2017 Autor Share Napisano 14 Marca 2017 Zajebisty model muzealny. Tyle świetnych elementów, że trudno coś w dwóch zdaniach napisać. Gratuluję!Dziękuję bardzo. Ooooo Panie! Dzięki. Cieszę się że się podoba. Super.Dzięks. Bajka Również dziękuję. WspaniałyI ponownie dziękuję. Pokombinuj troszkę z szkłem, pojazdy stojące mają raczej brudne szybki, i ten szperacz z boku też za czysty zrób filtr z transparentnego zielonkawego i przykurz nie co szyby, na temat rakiety to wisz ;) co się należy.. Reszta wypas... zrób jeszcze tylko taką mało czytelną zmęczoną tabliczkę i będzie mega. Pozdro Tak, rakieta to wpadka - ale tak zaschło że nie do ruszenia. Co do szyb, to tak myślałem że za czyste, może potraktuje je płynem do rainmarksów bo ja tak nie lubię pigmentów. A z tabliczką to bardzo dobry pomysł. Czegoś poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Jak zwykle super model ci wyszedł Jest już galeria? Bo szukałem i szukałem i nie znalazłem.... Koniecznie dorób jakąś małą tabliczkę info (jak to w muzeach) to już będzie full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Żeby przypadkiem nie strącił jakiegoś ważnego samolotu cywilnego. Model bardzo dobry,duże zagęszczenie środków modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi